Ömer Faruk Beyaz'a büyük şok! Stuttgart resmen duyurdu

Fenerbahçe'den ayrılarak Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz, istediğini bulamadı. 19 yaşındaki oyuncu, Stuttgart'tan kiralık olarak gönderildiği Magdeburg'tan geri döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2022 12:37 GÜNCELLEME 13.12.2022 13:38 Fenerbahçe
Ömer Faruk Beyaz'a büyük şok! Stuttgart resmen duyurdu
Ömer Faruk Beyaz'a büyük şok! Stuttgart resmen duyurdu

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve gelecek yıllara damga vurması beklenen 19 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz, sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sona erdikten sonra yollarını ayırmış ve Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart ile anlaşma sağlamıştı. Fakat orada beklenileni veremeyen genç oyuncu 2. Lig takımlarından Magdeburg'a kiralandı.

İstediğini bulamadı

Yeni takımında da forma şansı bulamayan Ömer Faruk Beyaz, 4 karşılaşmada sadece 69 dakika forma şansı bulabildi. Sezon sonunda yeniden Stuttgart'a dönmesi beklenen 19 yaşındaki oyuncunun, kiralık sözleşmesi feshedildi ve erkenden kulübüne geri döndü.

Stuttgart: "Ömer Faruk Beyaz'a kulüp arıyoruz"

Stuttgart'tan yapılan açıklamada, Ömer Faruk Beyaz'ın takımla yeniden antrenmanlara çıkmaya başladığı fakat kendisine kulüp arandığı ifade edildi. Stuttgart'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Ömer Faruk Beyaz, VFB Stuttgart ile antrenmanlara çıkıyor. Aynı zamanda kiralık sözleşmesinin erkenden sona erdirilmesi ve devre arasından sonra maçlara çıkabileceği diğer kulüplerle görüşmeler yapılıyor."

Alman kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Ömer Faruk Beyaz'ın güncel bonservis bedeli 700 bin euro civarında.

KAYNAK : YENİ ŞAFAK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    daha kötü olsun vefasız aç gözlü
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Sürünsün , sonrada fabrikada calismaya baslasin, belki ozaman akli basina gelir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bolu da bir forma istedik oğlumla yüzümüze bile bakmadı
    Cevapla
  • gonyasporlu 1 yıl önce Şikayet Et
    babanı maneger yaparsan öyle olur
    Cevapla
  • Nevzat 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi düşen ağlamaz. Boş verin ne hali varsa görsün. Topa iki tepik attı diye kendini Rummenigge sandıydı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR