Fenerbahçe'ye Batshuayi piyangosu!

Fenerbahçe'de ortaya koyduğu performansla yeniden Premier Lig ekiplerinin ilgisini çeken Michy Batshuayi için sarı-lacivertlilere Ada'dan piyango vurabilir.

ABONE OL
GİRİŞ 15.01.2023 13:35 GÜNCELLEME 15.01.2023 13:38 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Batshuayi piyangosu!
Fenerbahçe'ye Batshuayi piyangosu!

Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Batshuayi, 2022 Dünya Kupası'nda da Belçika Milli Takımı'nın turnuvadaki tek golüne imza atan isim olmuştu. Uzun zaman sonra performans olarak yükselişe geçen Belçikalı golcü için Premier Lig'den talipler var.

BEKLENEN GELİR 15 MİLYON EURO

Michy Batshuayi'yi sezon başında 3.5 milyon Euro gibi çok cüzi bir rakama Chelsea'den transfer eden Fenerbahçe, bu transferden maddi olarak daha büyük kazançlar elde edebilir. 

Fotomaç'ın haberine göre Premier Lig'den iki takımın Belçikalı golcü için pusuda beklediği ve Fenerbahçe'nin oyuncunun satışından 15 milyon euro gibi bir gelir elde etmeyi planladığı ifade edildi.



SÖZLEŞMESİ 2024'TE SONA ERİYOR

Fenerbahçe forması ile bu sezon 18 maça çıkan Michy Batshuayi, 13 gol 1 asistle takımına katkı sağladı. 29 yaşındaki golcünün sarı-lacivertli takımla 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Emrah 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce ali koç gitmeli oyuncu degil
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Satılmasın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener bu oyun ile şampiyonluk olasılığı 3. sırada
    Cevapla
  • fth 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer fener şampiyon olursa ve uefa da bi iki tur daha geçerse bu oyuncuların çoğunu iyi fiyatlara satar başta ferdi kadıoğlunu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok çelimsiz. Pedro gibi hemen kendini yere atıyor. Şut isabeti iyi ama pas isabeti düşük. Valensiyanın yerini tutamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR