Emre Demir imza için İstanbul'a geliyor!

Fenerbahçe'nin Emre Demir için Barcelona ile anlaşmaya vardığı, genç futbolcunun yarın imza için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2023 15:15 GÜNCELLEME 29.01.2023 16:57 Fenerbahçe
Emre Demir imza için İstanbul'a geliyor!
Emre Demir imza için İstanbul'a geliyor!

Kayserispor'dan Barcelona'nın B takımına transfer olan Emre Demir'in Türkiye'ye dönüyor. Fenerbahçe, genç futbolcu ile anlaşmaya vardı.

Emre Demir'in yarın 17.30'da İstanbul'da olacağı öğrenildi.

Sezon öncesinde 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'nın B takımına giden Emre Demir, istediği forma şansını bulamadı. 19 yaşındaki futbolcu, sadece 2 maçta toplamda 24 dakika görev yaptı.

19 yaşındaki Emre, 10 numara, sağ ve sol kanat mevkilerinde görev yapıyor.



Emre Demir Kimdir?

Mersin doğumlu olan Emre Demir, 1.75 boyunda ve 67 kg ağırlığında. Sol ayağını çok etkili kullanan ve merkez orta saha mevkiinde oynayan genç oyuncu, sağ ve sol kanatta da görev alabiliyor.

Kuvayi Milliyespor'dan henüz 8 yaşındayken Kayserispor altyapısında transfer edilen Emre, 2019 yılında A takım kadrosuna dahil edilmiş, 15 yıl, 9 ay ve 25 günlükken attığı golle de Süper Lig'in en genç golcüsü olarak tarihe geçmişti.

Dayalı döşeli ev karşılığında Kayserispor'a gitti

Emre Demir, 15 Ocak 2004 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Futbola doğduğu il Mersin'de başlayan ve yeteneği ile kısa sürede dikkat çeken Emre, 1. Amatör Lig ekibi Kuvayi Milliyespor'dan 2012 yılında ilk transferini gerçekleştirdi. Kayseri ekibinin altyapı hocalarının kısa süre içerisinde dikkatini çeken ve henüz 8 yaşındayken Kuvayi Milliye'nin minik takımında oynayan genç yetenek, dayalı döşeli evde oturma ile babasına iş garantisi karşılığında Kayserispor'a oldu.

Kayserispor'da ilk olarak U14 Takımı'nda oynayan Emre, 49 maçta 49 gol atmayı başardı. Daha sonra U15 Takımı'nda 3 maç 5 gol, U16 Takımı'nda 30 maç 10 gol, U17 Takımı'nda ise 7 maçta 3 gol atan solak oyuncu, Ocak 2019'da A takım kadrosuna dahil edildi.



Süper Lig'de gol atan en genç futbolcu

Emre Demir, 2019/2020 sezonunun 11. haftasında Kayserispor'un Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçın 68. dakikasında oyuna girdi. 15 yaşındaki Emre, oyuna girdikten 3 dakika sonra 71'de golünü attı. Demir'e gol pasını ise, 17 yaşındaki Nurettin Korkmaz verdi. Emre attığı gol ile Süper Lig tarihinde gol atan en genç futbolcu unvanını ele geçirdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • Mahmutgorur 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener adamı bitirir
    Cevapla
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Çöp geliyor hahaha , penaltıbahceyede bu yakışır
    Cevapla
  • ali veli 1 yıl önce Şikayet Et
    zeka seviyen kac her gelen gidene cop diyorsunuz adam bu genc yasta kariyer yapiyor elit liglerde futbol oynuyor sen cop diyorsun bence sen evdeki cop bidonunu al yanina aynaya bak birbirinize nasil benzedigini goreceksin :)))
    Cevapla
  • Ev sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre mor un yedeği Arda güler Ardanin yedegide bu olur iyiki varsın fener puhahaha
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Gidip 35 yaşında fosil alacağınıza böyle gençleri alın
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    evet şahane cv anlatılmış sonuç.....? fb ye dönüş. 2 yıl sonra ptt ligi arkasından 2. lig ve finiş. 5 yıl sonra sadece bulmacada okuruz. en genç gol atan . ne demekse artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR