Ali Koç'tan Adana Demirspor maçı açıklaması: Gurur duyduk!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Göstermiş olduğunuz mücadele ile gurur duyduk. Böyle devam ettiğimiz sürece şampiyon olacağımıza inancımız tam” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.02.2023 18:58 GÜNCELLEME 04.02.2023 18:58 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Adana Demirspor maçı açıklaması: Gurur duyduk!
Ali Koç'tan Adana Demirspor maçı açıklaması: Gurur duyduk!

Fenerbahçe’de başkan Ali Koç, beraberindeki yöneticiler Selahattin Baki, Burak Kızılhan, Ahmet Ketenci, Sertaç Komsuoğlu ve Özgür Özaktaç sabah yapılan divan kurulu toplantısı sonrası Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne ziyarette bulundular. 

Oyuncu grubu ile bir toplantı gerçekleştiren Başkan Ali Koç; “Divan Kurulu toplantısından sizlere camianın güvenini ve desteğini getirdim. Adana Demirspor maçında tüm yaşananlara rağmen göstermiş olduğunuz mücadele ile gurur duyduk. Böyle devam ettiğimiz sürece şampiyon olacağımıza inancımız tam” ifadelerini kullandı. 

Ziyareti ve desteği için başkana teşekkür eden teknik direktör Jorge Jesus da söz alarak tecrübelerine dayanarak bu takımın şampiyon olacağını inandığını başkan ve oyuncu grubuna söyledi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • İşçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe düşmanları toplanmış
    Cevapla
  • Kacarova 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni yogurda atsalar o güzelim yoĝurda yazik olur,senin yönettigin külüpten artık bir cacık olmaz,sen bir projesin,ne projesi.........o malum
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlak herif
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Malemino koskoca fenerbahçeyi ne duruma getirdin
    Cevapla
  • Bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın amacı futbol felan değil dünkü konuşmalarından sonra işi siyasete döküp hükümeti yıpratmak olduğu alenen ortaya çıktı.insaallah en kısa zamanda cevabını yetkililer verir.insanlar Fenerbahçe liler bu provakasyona gelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR