Yeni Kim Min-jae! İlk kez oynadı! Tüm taraftarlar onu konuşuyor

Fenerbahçe'nin Zenit maçındaki performansıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2023 22:13 GÜNCELLEME 23.03.2023 22:13 Fenerbahçe
Yeni Kim Min-jae! İlk kez oynadı! Tüm taraftarlar onu konuşuyor
Yeni Kim Min-jae! İlk kez oynadı! Tüm taraftarlar onu konuşuyor

Spor Toto Süper Lig'e 26. haftanın ardından milli ara sebebiyle verilen arada Fenerbahçe, hazırlık maçında Zenit'le karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Jin-ho Jo gösterdiği performansla sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarların beğenisini kazandı. 

Güney Koreli orta saha için, Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-jae referans olmuştu. Jin-ho Jo, Jeonbuk Hyundai altyapısından bedelsiz olarak kadroya katıldı.

Profesyonel sözleşme imzalandı

Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcuyla geçtiğimiz ay profesyonel sözleşme imzaladı. 19 yaşındaki orta saha ile 30 Haziran 2026'ya kadar anlaşma sağlandı.

İlk yarıya damga vurdu

19 yaşındaki orta saha ilk yarıda yüzde 86'lık bir pas isabet oranı yakaladı. Rakiplerine karşı 2 çalım denemesi yapan Güney Koreli oyuncu 2'sinde de başarılı oldu. Jin Ho Jo ayrıca ilk yarıda 4 ikili mücadele kazandı.

Bu sezon ilk kez

Zenit ile oynanan maçta Jin Ho Jo, Jorge Jesus tarafından ilk 11'de görevlendirildi. 19 yaşındaki orta saha bu sezon ilk kez A takım formasını giydi. Öte yandan Jin Ho Jo, Fenerbahçe altyapısında bu sezon 19 maçta oynadı ve 2 gol ile 1 asist üretti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Super yetenek
    Cevapla
  • tuğrulbey 1 yıl önce Şikayet Et
    türk çocuklarınada biraz şans ver seniz
    Cevapla
  • Baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyini konuşacağız
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    inamato
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonunda ali koç ile yollar ayrılıyor. Gidici o
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR