Samatta'dan manidar paylaşım! "Elhamdülillah..."

Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Samatta, Genk'te kiralık sözleşmesini tamamlamasının ardından Fenerbahçe'ye döndü. Tanzanyalı forvetin dönüş yolunda uçaktan yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2023 15:18 GÜNCELLEME 29.06.2023 15:26 Fenerbahçe
Samatta'dan manidar paylaşım! "Elhamdülillah..."
Samatta'dan manidar paylaşım! "Elhamdülillah..."

Takımı gelecek sezonda teknik direktör İsmail Kartal'a emanet eden Fenerbahçe'de kadro yapılanması tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon başında Belçika Ligi ekiplerinden Genk'e kiralanan ve sezonu orada tamamlayan Ally Samatta, yeniden Fenerbahçe'ye döndü.

Sarı-lacivertli takımda bir türlü kendini ispat edemeyen ve istenemeyen adam haline gelen Tanzanyalı futbolcunun dönüş yolunda uçaktan yaptığı paylaşım sosyal medyada ses getirdi.

"Benden nefret ediyorlar"

Samatta uçaktan dinlediği şarkıyı takipçileriyle paylaşırken, şarkının sözlerinde, "Estağfirullah, benden nefret ediyorlar ama elhamdülillah ben iyiyim." ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyada çok konuşulan bu paylaşım sonrasında 30 yaşındaki futbolcunun , sarı-lacivertli taraftarlara gönderme yaptığı yorumlandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    düzgün adammış denenmeli.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 10 ay önce Şikayet Et
    Beğenmiyorsan defolur gidersin,kimse ağlamaz.
    Cevapla
  • alexde souza 10 ay önce Şikayet Et
    eğer bu samattayı takımda tutarlarsa ozaman gerçekten ismail hocanın stajyer olduğu tescillenecek
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Coca Cola reklamını daha çok özledik kral. Futbolunu hatırlamıyoruz. Bide millete kahırlanıyorsun. Güzel oyna sonra derltlen bize
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Gs ile adı çıkınca alanın golcü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR