Michy Batshuayi'den ülke puanı vurgusu! "Önemi büyük"

Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Zimbru'yu 4-0'la geçen Fenerbahçe'de maçın yıldızlarından Batshuayi, önemli açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2023 23:03 GÜNCELLEME 01.08.2023 23:06 Fenerbahçe
Michy Batshuayi'den ülke puanı vurgusu! "Önemi büyük"
Michy Batshuayi'den ülke puanı vurgusu! "Önemi büyük"

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanşında Moldova ekibi Zimbru'yu 4-0 yenen Fenerbahçe, 3. eleme turuna yükseldi.

Batshuayi iki maçta da aldıkları skorun sezona hazırlık açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Aldığımız sonuçtan ötürü mutluyuz. Saha içinde iyi çalıştık. Hem ofansif hem defansif anlamda takım olarak iyi görüntü sergiledik. Almış olduğumuz sonuçtan mutluyuz. Çalışmaya devam edeceğiz. Rekabet dolu bir lig bizi bekliyor. En iyi şekilde hazır olmamız gerekiyor." dedi.

"Bu tip maçların önemi büyük"

Belçikalı golcü, aldıkları galibiyetin ülke puanı açısından da önemli olduğunu belirtti ve şu sözler ile konuşmasını tamamladı:

"Bir forvet oyuncusu sürekli sabırlı olmalı. Gol imkanı bulduğunda neticelendirmeli ve gol atmalı, saha içinde hazır olmalı. Üçüncü golü de atmayı çok isterdim ama olmadı. Önemli olan nokta takım halinde başarılı olmaktı. Ülke puanına katkı açısından da bu galibiyet önemliydi. Sıralamada daha yukarıda olmak için bu tip maçların önemi büyük. Hem ülke futbolu hem Fenerbahçe için pozitif bir akşam oldu." 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Yava 9 ay önce Şikayet Et
    Bizimkiler para şöhret peşinde,egolarından geçilmiyor.Ülke puanını Batsuayi düşünüyor.
    Cevapla
  • FENERBAHÇE liyiz 9 ay önce Şikayet Et
    Helal sana Batsuayi
    Cevapla
  • Türkiye 9 ay önce Şikayet Et
    FB eğer ligde başarılı olacağını gösterirse göreceksiniz ki her böyle durumda gs lobisi devreye girip FB li oyuncuların eyilerini yıl boyunca çarşaf çarşaf haber yaptırarak yine yıpratacaklardır. Tâbi eğer gs potada olursa.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 ay önce Şikayet Et
    Ne anlatmaya çalışıyorsun anlaşılmıyor ama iyi bir gs düşmanı olduğun hemen anlaşılıyor.
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 9 ay önce Şikayet Et
    futbol hariç her oyunun oynandığı Türk futbolu şuan bu konumu bile haketmiyor dürüst olmak gerekirse
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiye futbol olarak hakettiği yerdedir,bu kadar rezil bir futbol sistemi olan bir ülke şampiyonlar ligini haketmiyor nitekim düse düse bu noktaya geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR