Fenerbahçe'nin golcüsü Serdar Dursun resmen Fatih Karagümrük'te

Fenerbahçe, 2021/2022 sezonunda Almanya 2. Lig ekibi Darmstadt'tan transfer ettiği milli futbolcu Serdar Dursun'un, Süper Lig ekiplerinden Vavacars Fatih Karagümrük'e transfer olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2023 02:03 GÜNCELLEME 26.08.2023 09:51 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin golcüsü Serdar Dursun resmen Fatih Karagümrük'te
Fenerbahçe'nin golcüsü Serdar Dursun resmen Fatih Karagümrük'te

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Serdar Dursun, bonservis bedeli olmadan Vavacars Fatih Karagümrük'e transfer oldu.

SERDAR DURSUN FATİH KARAGÜMRÜK'TE

Sarı-lacivertli kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda oyuncularımızdan Serdar Dursun, Vavacars Fatih Karagümrük Kulübüne transfer olmuştur. Serdar Dursun’a bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

"YUVANA YENİDEN HOŞ GELDİN"

Karagümrük ise transferi, "Yuvana hoş geldin Serdar Dursun" başlığıyla duyurarak, "Taraftarımızın sevgilisi, eski golcümüz Serdar Dursun semte geri döndü. A milli futbolcumuz Serdar Dursun’a yuvana yeniden hoş geldin der, Karagümrük formasıyla gollerine kaldığı yerden devam etmesini dileriz" ifadelerini kullandı.

SERDAR DURSUN'UN FENERBAHÇE KARİYERİ

2021/2022 yılında Fenerbahçe'ye sarı-lacivertli takıma imza atan Serdar Dursun, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 61 maçta 17 gol, 6 asistlik performans gösterdi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Zekeriya 7 ay önce Şikayet Et
    FB her zaman yaptığı en verimli zamanında Serdar ı oyundan kesti, bitirdi. Serdar çok çabuk ve gol pozisyonlarını seviyor du, FB de sevilmedi. Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak Serda ı çok beğeniyorum. Başarılı olsun isterim.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Bu oyuncuyu çözemedim bazen çok iyi bazen sanki amatör oyuncu gibi . K gümrükte başarılı olur mu göreceğiz ama büyük takım oyuncusu değildi .
    Cevapla
  • Tarık 8 ay önce Şikayet Et
    Oyun zekası ve bitiriciliği üst seviyede, takım arkadaşları uyum yakalarsa ligin en iyi golcüsü ve milli takımın vazgeçilmezi olacağını düşünüyorum.
    Cevapla
  • Boğaçhan 8 ay önce Şikayet Et
    FB taraftarına tavsiyem serdar ali çelikleri ciddiye almayın.Mert müldürü,livakovici FB alamaz tarzında laflar ediyordu.
    Cevapla
  • Kuş Beyinli 8 ay önce Şikayet Et
    GS alsaydı kesin İcardi'yi keserdi :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR