Erden Timur'dan bomba Cristiano Ronaldo itirafı: Bir teklif sundum

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, "Cristiano Ronaldo ile yemek yemedim. Aracı kanalı ile fikrini sordum. Ronaldo'ya Inter Miami'nin Messi'ye önerdiğine benzer bir teklif sundum." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2023 21:44 GÜNCELLEME 17.10.2023 21:52 Fenerbahçe
Erden Timur'dan bomba Cristiano Ronaldo itirafı: Bir teklif sundum
Erden Timur'dan bomba Cristiano Ronaldo itirafı: Bir teklif sundum

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

A Spor'da yayına katılan Timur, birçok konuya değindi. 

Açıklayacağını söylediği belgeler hakkında konuştu

Timur açıklamalarının devamında; "Geçmişte bir söz vermiştim. O yüzden bu yayına çıktım. Toplumumuzda büyük bir güven sorunu var. Ben o dönem gerçekten ligi yıpratmamak için açıklamamıştım. İnsanlar da görecek, bunlar bize katkısı olacak şeyler. Doğru şeyler konuşup, doğru şeyler önereceğiz. Süper Lig, 6 büyük ligden biri olacak. 6 büyük ligden biri olursak, Galatasaray Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabilir. Fenerbahçe, Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabilir, Avrupa şampiyonu olabilir." sözlerini sarfetti. 

Gala Group projesi

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili; "City Group gibi bir Gala Group oluşturacağız. Daha fazla oyuncuya daha fazla üst seviyede yer verebileceğimiz bir fon yapacağız. Sponsorluk konusunda son üç aydır çalışıyorum. Orada Niyazi ve Naci Bey var. Gayrimenkul konularında ben ilgileniyorum. Hepsinin liderliğinde Dursun başkanımız var. Tüm bunların koordinasyonuyla ilgili Eray Bey ve Can Bey var. Bir şekilde ihtiyaç olursa ki biz büyük bir proje için geldik. Burak Başkan döneminde ona faaliyet dışında bir gelir elde etme projesi götürdüm. Önemli olan varlık satmadan kar etmek. Varlığını satmadan kar etmek sürdürülebilirliğini sağlıyor. Hiç futbolcu satmadan gelir elde etmek, ödediğiniz faizden daha yüksek olursa borcunuzu ödeyebiliyorsunuz. Yıllar sonra ilk defa bu sezon kar edeceğiz. 400-500 milyon dolarlık bir fon oluşturmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Ronaldo için aracı ile iletişime geçmiştik"

Erden Timur, transfer söylentisi hakkında; "Her yıldız ismin akıllara gelmesi, toplumun özgüvenini arttırıyor. Cristiano Ronaldo ile yemek yemedim. Aracı kanalı ile fikrini sordum. 'Şu oyuncuya gidersek, alamazsak bize ne derler?' diye düşünmemek lazım. Yüzde bir ihtimal de olsa gideceğiz peşine. Ronaldo'ya Inter Miami'nin Messi'ye önerdiğine benzer bir teklif sundum. Bize yanıt olarak olmayacağı söylendi. Kafasını karıştırmış olabilir miyiz diye düşündük ama düşündüğümüzle kaldık. " dedi. 

"Szymanski'nin tercihi bizdik"

Erden Timur transfer süreci için; "Szymanski iyi oyuncu dedim. Fred iyi oyuncu dedim. Rashica iyi oyuncu dedim. Transfer çalımı, önemli olmayan bir kavram. Bu, kulüpleri birbirlerine kırdırıyor. Bazen aynı oyunculara talip olabiliyorsunuz. Biz Zaha'yı aldık, bir şey demedim. Demem de. Rakiplerimiz Fred'de, Szymanski'de ve Rashica'da neler dediler. Szymanski'nin tercihi bizdik ama o paraları veremezdik. Harcama limitimiz yoktu." dedi. 

"Örgütlü bir düzenle karşı karşıyayız"

Timur sözlerinin devamında; "Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız. Ben kıvırmayı sevmem, net cevap veriyorum. Evet şu an bahsettiğim kulüp Fenerbahçe. Aynı örgütlü bir yapı Galatasaray'da yok. Savcılığı göreve davet ediyorum. Hodri meydan. Ben diyorum ki, savcılık soruşturma açsın. Tüm telefon kayıtları incelensin. Tüm hesaplar incelensin. Herkes insanların hakkını yiyor. İftira, hak yemek. Bunlar oluyor. Hodri meydan diyorum. Yarın imza vermeye hazırım. Sadece benimki incelensin, yine tamam. Çünkü sosyal medya ile belli belirsiz bir şey yapıp insanları baskı altında tutuyorsunuz. O baskı bu işin özgürleşmesine engel oluyor. Bu da gelişmeye engel oluyor." dedi.

"Temiz eller operasyonu yapılması lazım"

Erden Timur açıklamasında; "Hakem hatalarının bağımsız raporlanmasını istedik. 9 hakem tüm maçları izlesin, 15 günlerini alır. Ne çıkıyorsa kabul ediyoruz. Basit hata, kritik hata. Kim, kaç puan avantaj sağlamış? Neden yapmıyoruz bunu? Teraziden kaçan, hile yapıyordur. Türk futboluna İtalya'daki gibi; 'Temiz eller operasyonu' yapılması lazım" dedi.  

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • fb li 6 ay önce Şikayet Et
    dokunayın şabanıma gariptir gs ye erden timura birde israile, pkklılara baskı yapmayın; onlar bundan besleniyor çünkü salın ipini gitsin
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Adam bir açıklama yorumlara bakınca adam doğru söylemiş baksanıza cevap yok hep suçlama aslında haber eksik adam sadece ben değil yanımda sinyal vermiş herkesin telefonu incelensin dedi hodri meydan bahsedilen kişiler aynı cesareti gösterecekmi
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Temiz eller ve gs çok güldüm herkesin pisliği kendine güzel kokarmış
    Cevapla
  • hakbulut 6 ay önce Şikayet Et
    bu cimbom her sene başı aynı tantanayı yapıyor, sene sonu şampiyon oluyor. buradan ne anlamak lazım :)
    Cevapla
  • Nuri er 6 ay önce Şikayet Et
    Sizin nereniz temizki temiz eller operasyonundan bahsediyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR