Euro 2024 için Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor

Süper Lig'de topladığı 44 puan ve averajla lider olan Fenerbahçe'de Ryan Kent'in ardından Mich Batshuayi de iyi bir teklif alması halinde yönetime takımdan ayrılma isteğini iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2024 20:03 GÜNCELLEME 01.01.2024 20:43 Fenerbahçe
Euro 2024 için Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor
Euro 2024 için Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor

Süper Lig'de averajla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar sürüyor.

Ocak ayında stoper ve orta sahaya takviye yapma düşüncesinde olan Sarı-Lacivertliler, diğer yandan takımdan ayrılacak isimleri belirlemeye başladı.

Fenerbahçe'de performansları yetersiz görülen 3 futbolcu ile ayrılık hesapları yapıldığı vurgulandı. Sarı-lacivertli takımda; Ryan Kent, Miha Zajc, Lincoln Henrique ile yolların ayrılması beklenirken ilk 11'de fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olan Batshuayi için de dikkat çeken bir haber paylaşıldı. 



BATSHUAYİ'DEN AYRILIK İSTEĞİ

DHA'nın haberine göre; daha önce Ryan Kent'in ayrılık isteğini yönetime ilettiği öne sürülen Fenerbahçe'de Michy Batshuayi yöneticilere aynı taleple gitti.

Haberde Michy Batshuayi'nin EURO 2024'te Belçika milli takımı ile mücadele etme hedefinden bahsedilirken, tecrübeli forvetin iyi bir teklif alması halinde takımdan ayrılma konusunda istekli olacağını yönetime ilettiği aktarıldı.

Bu sezon Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 20 maça çıkan Belçikalı golcü, 8 kez ağları havalandırırken 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. 30 yaşındaki oyuncunun kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Emre yilmaz 4 ay önce Şikayet Et
    Batshuayi iyi futbolcu ama her maçta 90 dakika oynayamaz
    Cevapla
  • siyasi yönetici 4 ay önce Şikayet Et
    ikinci yarı tepe taklak.
    Cevapla
  • siyasi yönetici 4 ay önce Şikayet Et
    gezi baş finansörü, daha büyük kaos isterse; aklı selim kaçar.
    Cevapla
  • İsmail 4 ay önce Şikayet Et
    Ligden de düşer o günleri de millet görür.
    Cevapla
  • laedri 4 ay önce Şikayet Et
    gönderin gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR