Ayrılmak istiyordu! Ali Koç o isimle bizzat görüşecek

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun arkasında ikinci forvet olmaktan mutsuz olan ve EURO 2024 hedefi için takımdan ayrılmak isteyen Batshuayi ile ilgili başkan Ali Koç devreye girecek.

ABONE OL
GİRİŞ 03.01.2024 14:56 GÜNCELLEME 03.01.2024 15:31 Fenerbahçe
Ayrılmak istiyordu! Ali Koç o isimle bizzat görüşecek
Ayrılmak istiyordu! Ali Koç o isimle bizzat görüşecek

Fenerbahçe'de yedek kaldığı için takımda huzursuzluk çıkaran Michy Batshuayi için başkan Ali Koç devreye giriyor.

Takvim'de yer alan habere göre, Fenerbahçe'de Michy Batshuayi belirsizliği sürüyor. Son oynadığı maçta Kayserispor'a deplasmanda 3 gol atan Belçikalı yıldız buna karşın takımda yedek kalması nedeniyle oldukça huzursuz. Başkan Ali Koç'un bu hafta içinde Belçikalı yıldız ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

"Bize kesin kararını bildir"

Başkan Koç'un Batshuayi'ye "Kalmak istiyorsan Fenerbahçe'de sana yer var ama kulübede olduğun zaman huzursuz olacaksan bu takımı etkiler. Kesin kararını bize en kısa sürede bildir." mesajını vereceği ifade ediliyor.

Batshuayi'ye hem ülkesi Belçika'dan hem de Fransa'dan ciddi teklifler var. Güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro olan Batshuayi'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Belçikalı golcü bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 20 maçta 8 kez ağları havalandırırken 3 kez de asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • RAMAZAN KARAKAYA 4 ay önce Şikayet Et
    Futbol kulüpleri kripto yahudilerin kara para aklama,milletin kaynaklarının yurtdışına aktarılıp,insanları uyutma aracı.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    57 yaşındayım kendimi bildim bileli FB hastasıyım ama Ali Koç başkan olduğu sürece ben FB li ligimi askıya aldım.fb tarihinde bu kadar başarısız bir dönem daha yok rezil etti FB yi istemiyoruz seni antipatiksin.
    Cevapla
  • Hmd 4 ay önce Şikayet Et
    İstifa etsene ali
    Cevapla
  • Salih 4 ay önce Şikayet Et
    Komisyon alaçak başbaşa
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Bence ali giderse daha faydalı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR