Ali Koç'tan ayrılık sinyali! "TFF Başkanı istifa etmelidir"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde aday olmayı düşünmediğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.01.2024 00:47 GÜNCELLEME 06.01.2024 10:49 Fenerbahçe
Ali Koç'tan ayrılık sinyali! "TFF Başkanı istifa etmelidir"
Ali Koç'tan ayrılık sinyali! "TFF Başkanı istifa etmelidir"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, HaberTürk ekranlarında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Ali Koç, Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde aday olmayı düşünmediğini açıkladı.

Ali Koç'un konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: 

“Fenerbahçe'nin 10 yıldır şampiyon olamamasının tesadüf olduğunu mu sanıyorsunuz? İddia ediyorum, Ali Koç bu kulübün başkanıyken Fenerbahçe şampiyon olamaz. Asla asla dememeyi öğrendim ama seçimde aday olmayı planlamıyorum. Bana soranlara, başkanlığa devam etmemeyi planladığımı söyledim.”
 


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ayrıca TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa etmesi gerektiğini düşündüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Yapısal sorunlarla ilk yıl mücadele etti. İyi niyetle mücadele etti. Tekrar seçildi, sonra yavaş yavaş sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. Çok zikzak yapılıyor. TFF Başkanı istifa etmelidir evet. Benim kopuş sebebim, artık inancımın kalmamasını sebebi gözlerimin içine bakılarak gerçek olmayan şeyler ifade ediliyor. Federasyon başkanımız ne yazık ki son 3 ayda özellikle olduğu yerden hiç istenmediği noktaya geldi futbol açısından. Bu olayda hiçbir dahli yokmuş gibi davranmaları."

 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 158 TÜMÜ
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Senin yüzünden GS li oldum. GS maçları benim için seninle mücadele gibi.Saygıdeğer fb taraftarlarından özür dileyerek...
    Cevapla
  • medo 3 ay önce Şikayet Et
    Koç ailesi olarak sizin her zaman gizli bir ajandanız oldu. Kendinizi bu millete ait hissetmediniz. Siz yıllarca, satın aldığınız bürokratların size sağladığı imtiyazlarla bu devletin kanını emdiniz. Kendiniz batıdaki efendilerinizin pazarlamacılığını yaptınız, size rakip olabilecek yerli sanayileşmeye de hep engel oldunuz. Özal sayesinde millet sizden azıcık kurtulabildi.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ancak gidersin, naş naş!
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Aziz başkan başkası yalan...
    Cevapla
  • Muammer 3 ay önce Şikayet Et
    Tabiii canım sen yerinde dur ve mikser vazifene devam et ama federasyon başkanı tek başına gitsin.Üçünüz birden Ali efendi üçünüz birden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR