Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Batshuayi'den transfer yanıtı

Fenerbahçe'nin Adanaspor'u 6-0'lık skorla elediği maç sonrasında Michy Batshuayi; "Transfer dedikodularıyla alakalı çok fazla insan konuşuyor. Ama ben Fenerbahçe'ye konsantreyim." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2024 23:33 GÜNCELLEME 17.01.2024 23:33 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Batshuayi'den transfer yanıtı
Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Batshuayi'den transfer yanıtı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında sahasında Adanaspor'u ağırladı. Müsabakayı 6-0 kazanan Fenerbahçe adını son 16 turuna yazdırdı.

Mücadele sonrası Fenerbahçe oyuncuları Michy Batshuayi ve Lincoln Henrique değerlendirmelerde bulundu. 

Michy Batshuayi açıklamasında; "Aldığımız neticeden dolayı mutluyuz. Takım olarak keyifli bir oyun ortaya koyduk. Özellikle süre alamayan isimler için iyi olduğunu düşünüyorum. Kendimle alakalı konuşmayı çok istemiyorum. Lincoln hakkında konuşmak isterim. Uzun süredir takımda değildi ama harika bir oyuncu kendisi." dedi. 

Batshuayi'den transfer sorusuna cevap 

Batshuayi transfer söylentileri hakkında açıklamasında; "Rekabet çok önemli bir şey. Takım olarak çok daha yukarı çıkabilirsiniz. Herkes bu takım da ilk 11 başlayabilir. Transfer dedikodularıyla alakalı çok fazla insan konuşuyor. Ama ben Fenerbahçe'ye konsantreyim. Benim amacım isteğim bu takımla beraber kazanabileceğimiz tüm kupaları kazanmak." ifadelerini kullandı. 

Lincoln Henrique: "Tekrar sahada olmak benim için çok güzeldi" 

Lincoln Henrique ise mücadele sonrasında; "Benim için çok özel bir andı. Zor bir sakatlık yaşadım ama sakatlık boyunca çok çalıştım. Tekrar sahada olmak benim için çok güzeldi. Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüp, kazanmaya devam edeceğiz. Takım arkadaşlarımın desteği benim için çok önemli. Herkes bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Bu golü hem onlara hem aileme armağan ediyorum." ifadelerini kullandı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Batsuaiyi lincolnu satın
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    dzeko nün yerine bu oynasa fener daha çok gol atar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR