Ali Koç, 1. Lig ekibini şikayet etti!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tuzlaspor Kulübü'nün "Fırıldak Ali" ifadeleriyle yayımladığı açıklama sebebiyle kulüp yöneticilerinden şikayetçi oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2024 11:20 GÜNCELLEME 21.01.2024 11:35 Fenerbahçe
Ali Koç, 1. Lig ekibini şikayet etti!
Ali Koç, 1. Lig ekibini şikayet etti!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tuzlaspor Kulübü'nün "Fırıldak Ali" ifadeleriyle yayımladığı açıklama sebebiyle kulüp yöneticilerinden şikayetçi oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tuzlaspor yöneticilerinden şikâyetçi oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen dilekçede, 1. Lig kulübünün geçtiğimiz kasım ayında sosyal medya hesabından "Fırıldak Ali" ifadeleriyle yayımladığı açıklamada, Başkan Koç'un kamuoyu önünde hedef gösterildiği ve itibarının kasıtlı olarak zedelendiği kaydedildi.

Tuzlaspor yönetim kurulu üyelerine "iftira" ve "hakaret" suçundan başlatılan soruşturma, Koç'un ikametinin Beykoz'da olması sebebiyle Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

KAYNAK : SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 62 TÜMÜ
  • Teras Hous İstanbul 3 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç Adam Gibi Adam Meyve Veren Ağaç Taşlanırmış Ve Bunuda Çekemiyeler Her Zaman Adam Gibi Adama Saldıryorlar Çünkü FENERBAHÇE Başkanı Ali Koç Her Zaman Her Yerde Herkesin Takımında Başkan Olarak Görmek İstediği İnsan
    Cevapla
  • bekir 3 ay önce Şikayet Et
    evet fırıldak ali
    Cevapla
  • Angora 3 ay önce Şikayet Et
    Aynaya bak koçum
    Cevapla
  • Angora 3 ay önce Şikayet Et
    Aynaya bak koçum
    Cevapla
  • Darkman 3 ay önce Şikayet Et
    Siz sadece Ali Koç'a saldırıyorsunuz. Dursun Özbek de Suudi Arabistan da o da maça çıkmadı. Erden Timur ve Okan Buruk her zaman hakemlere saldırmakta. Geçen yıl Erden Timur ligi bitirmeyeceğiz dedi. Ve bu da şampiyonlukta etki etti.
    Cevapla
  • Savcilik 3 ay önce Şikayet Et
    Türk futboluna provakasyonu bulastirip tek ceza almayan başkan benim anlamadığım savcılık neden zengin diye yargılama yapmıyor sonuçta hakemi hedef gösterdi gereğini yapın dedi MHK TFF yi hedef gösterdi yahu zengin olunca dokunulmazmi oluyor bu kişi vekil değil bakan değil bizim gibi vatandas
    Cevapla
  • ömür 3 ay önce Şikayet Et
    Ömür61 Tuzla edepli davranmış. O nun seviyesine inmemiş. Kartallılar olarak eski kartallı kardeşlerimize tam destek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR