Bitti denilen transferde Fenerbahçe'ye son dakika şoku!

Fenerbahçe'den kiralık olarak Lazio'ya transfer olması beklenen Ryan Kent, sarı-lacivertli kulüple alacakları konusunda anlaşmazlık yaşayınca transfer iptal oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2024 21:52 GÜNCELLEME 01.02.2024 22:55 Fenerbahçe
Bitti denilen transferde Fenerbahçe'ye son dakika şoku!
Bitti denilen transferde Fenerbahçe'ye son dakika şoku!

İtalya Serie A ekibi Lazio ve Fenerbahçe Ryan Kent’in satın alma opsiyonlu kiralık transferi için her konuda anlaşma sağlamasına, hatta belgeleri dahi imzalamasına rağmen oyuncu son anda fikir değiştirip gitmekten vazgeçti.

Sky Italia'nın iddiasına göre Ryan Kent, alacaklarını almadan Fenerbahçe'den ayrılmayı reddetti.

15 MAÇTA 1 GOL, 2 ASİST

27 yaşındaki kanat oyuncusu, İskoç ekibi Rangers ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı lacivertli forma ile 15 maça çıkan ve 634 dakika sahada kalan Kent, 1 gol atarken, 2 kez de asist yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Levrock 7 ay önce Şikayet Et
    Abi bunu yapmayacaktin, hakliyken haksiz duruma düstün, senin artik kariyerin bitti, dön bu inattan, 4 yillik parayi istemek ückagitciliktir.
    Cevapla
  • Mt. 67 7 ay önce Şikayet Et
    Uyumsuz inatçı bu takımda 28 oyuncu var iyi olan değil taktik rakip ve form durumu, şimdi daha çok kulübede otursun tabi kulübeyi de görürse.
    Cevapla
  • cerrah paşalı 7 ay önce Şikayet Et
    bu kent fb en iyi transferlerinden birisi,adama şans verilmedi ve kartal ne anlar kaliteli futbolcudan..inş kalır
    Cevapla
  • Ali Ulvi 7 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuğun iyi bir kumaş var ama bir türlü yeterli şans verilmedi o zaman niye alıyorsunuz almayın.İsmail hoca çok iyi insan ama hoca olarak takıma bir numara küçük geliyor .
    Cevapla
  • yazı/yorum 7 ay önce Şikayet Et
    Adam alacaklarını alamadığı için gitmedi. Ne hikmetse ali cabbar ın iş ortağı olduğu Fiat ın ülkesi İtalya ya istekli transfer yapıyor. Kim min je, vedat muriç, elif elmas. şimdi de bu çöp... ya İtalya ya da hülle citiye gidiyor fb nin artıkları. sadece kim min je gerçek transferdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR