Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslendi: Kim şampiyon yapmıyor?

Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresine katılmama kararı aldı. Yıldırım, yaptığı açıklama ile Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a seslendi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2024 09:25 GÜNCELLEME 28.03.2024 12:08 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslendi: Kim şampiyon yapmıyor?
Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslendi: Kim şampiyon yapmıyor?

Fenerbahçe, ligden çekilme konusu başta olmak üzere birçok konunun görüşüleceği olağanüstü kongrede kulüp üyeleriyle bir araya gelecek.

Sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresine katılmama kararı aldığını açıkladı.

Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslenerek, "Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Düşmanın adını koyun" dedi.

"Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim"

Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Aziz Yıldırım, "Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i arıyorlar, Ben dahil 8 isim veriyorlar. 'Bunları sen çağır' diyorlar. 2 Nisan'da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz." ifadelerini kullandı.

"Adını koymadan mücadele olmaz"

Ali Koç'un "Benim başkanlık dönemimde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözleriyle ilgili Aziz Yıldırım, "Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz, adını koyduk. FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek, o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur." açıklamasını yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • Stst89 4 hafta önce Şikayet Et
    Aziz başkan geri gel bu Ali Koç Fenerbahçenin büyüklüğünü anlamamış koca asırlık kulübü ligden çekilmesinden bahsediyor
    Cevapla
  • Alliglr 4 hafta önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım başkanı istiyoruz,başkan gel hasret bitsin,hem senin için hem bizim için
    Cevapla
  • Polat 4 hafta önce Şikayet Et
    Fener i kapatın gitsin
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Azizi arar olduk.Derin işleri yoktu.
    Cevapla
  • GERÇEK 4 hafta önce Şikayet Et
    Maçlarda sürekli haksız çıkar sağlayan fenerbahçe ama ne hikmetse sürekli algı yapıp ağlayan da o hırsızlığını bu şekilde kapatmaya çalışıyor siz maç yapmayın sadece her hafta 3 puan verilsin o zaman bile ağlarsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR