Fenerbahçe sonunu getiremedi! Tur İstanbul'a kaldı

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2024 21:41 GÜNCELLEME 11.04.2024 21:46 Fenerbahçe
Fenerbahçe sonunu getiremedi! Tur İstanbul'a kaldı
Fenerbahçe sonunu getiremedi! Tur İstanbul'a kaldı

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Yunan takımı Olympiakos'a konuk oldu. Karaiskakis Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-2 kazandı. 

Olympiakos'a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Fortounis, 27. dakikada Jovetic ve 58. dakikada Chiquinho kaydetti. Fenerbahçe'nin gollerini 68. dakikada penaltıdan Tadic ile 74. dakikada İrfan Can Kahveci attı. 

Bu sonucun ardından Fenerbahçe tur şansını zora sokarken Olympiakos yarı finale yükselme adına önemli bir avantaj elde etti. 

Müsabakanın rövanşı, 18 Nisan Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak.

Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2

Stat: Georgios Karaiskakis

Hakemler: Sandro Scharer, Stephane De Almeida, Bekim Zogaj (İsviçre)

Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Retsos, David Carmo, Ortega, Hezze, Chiquinho (Dk. 84 Iborra), Fortounis, Masouras (Dk. 87 Quini), Jovetic (Dk. 82 Horta), El Kaabi (Dk. 87 El Arabi)

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Becao (Dk. 84 Bonucci), Oosterwolde (Dk. 45 Ferdi Kadıoğlu), Zajc (Dk. 62 Fred), Krunic (Dk. 62 İsmail Yüksek), İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko

Goller: Dk. 8 Fortounis, Dk. 32 Jovetic, Dk. 57 Chiquinho (Olympiakos), Dk. 68 Tadic (Penaltıdan), Dk. 74 İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 22 İrfan Can Kahveci, Dk. 73 Fred (Fenerbahçe), Dk. 67 Retsos, Dk. 78 Masouras (Olympiakos)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 408 TÜMÜ
  • Mustehak 2 hafta önce Şikayet Et
    Adam gibi top oynasanız en guzel cevap olurdu, showlara gerek kalmazdı. Ulkeyi birbirine kattığınız mac bu muydu, haksiz kazanç olmayinca mac almayi beceremiyorsunuz, burada alismissiniz, disarda sökmuyor tabi.
    Cevapla
  • Haci 2 hafta önce Şikayet Et
    Avrupa'daki tet Türk takımı Fenerbahçeye başarilar dilerim. Çeyrek finale en son nezaman çıkmış. Türk takımı helal Fenerbahçeye
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Ali irfan canın penaltı feryatlarını yabancı var ve hakem duymadı bile,dilin nerene kaçtı yabancı hakeme bir çift söz söylemeyecen laf etmeyecenmi.serçe dut mu yedi.
    Cevapla
  • Gazi 2 hafta önce Şikayet Et
    Bi zahmet sparta praga elenenler konuşmasın.
    Cevapla
  • Ciddi misin 2 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye içinde onca Show artistlik Kaos tiyatro Dalavere çevirdiniz maçımız var diye yenilip gelmek için miydi yani bunlar bu Fenerbahçe'den bir cacık olmaz futbol takımı değil resmen yurt dışında sesi çıkmayan ülkede mafya soytarı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR