İsmail Kartal: Taraftarlar bunları bilmiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bazı sakat oyuncularım var. Taraftarlarımız, kamuoyu bunları bilmiyor." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2024 22:22 GÜNCELLEME 11.04.2024 22:31 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Taraftarlar bunları bilmiyor
İsmail Kartal: Taraftarlar bunları bilmiyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunanistan'ın Olympiakos takımına deplasmanda 3-2 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde: 

"Basit goller yedik"

"Sonuçta bugün buraya biz avantajlı bir skor elde etmek, hatta kazanmak için geldik. Oyuna iyi başladık. İlk 6-7 dakikada 2 pozisyonumuz vardı. Değerlendiremedik. İlk yarı sonuna doğru oyun kontrolü bizde olmasına rağmen basit goller yedik. Soyunma odasında bu maçı çevirebileceğimizi söyledik, bazı konuşmalar yaptık. 3. golü yedik, basit bir goldü, kendi hatamızdı. Buna rağmen oyunu bırakmadık. Risk alarak değişiklikler yaptık. 3-3, hatta 4-3 bile kazanabilirdik. Sonuçta bugün belki mağlup olarak değil en kötü beraberlikle veya maçı kazanarak dönmek istiyorduk. 3-0'dan 3-2'ye dönmek de güzel, reaksiyon verdik. İstanbul'da taraftarımızla birlikte turu geçeriz."

"Taraftarlarımız bunları bilmiyor"

"Bazı sakat oyuncularım var. Taraftarlarımız, kamuoyu bunları bilmiyor. Oyuncularımla yaşayan benim. %100 hazır değiller. Parça parça önümüzdeki maçlara en ideal şekilde sakatlanmadan sezonu bitirebilmek adına plan yaptık. Yoğun fikstürümüz var. 3 günde 1 maç oynuyoruz. 60. dakikada risk aldım. Mecburdum. Bu bölümden sonra ortaya koyduğumuz reaksiyon güzeldi."

"Hasarlı bir şekilde maçı tamamladık"

"Oosterwolde'de inşallah büyük bir şey yoktur. Kontrollerden sonra belli olacak. Tadic'te bir şey yok. Hasarlı bir şekilde maçı tamamladık. Gönül ister ki oyuncularım maçları sağlıklı şekilde bitirsin. Maalesef şanssızlık yaşıyoruz. İnşallah bu maçta bunu sonlandırmış oluruz."

"Taraftarların beklentilerini biliyorum"

"Taraftarların beklentilerini biliyorum. Benim beklentilerim taraftarlar gibidir. Güçlü karakterli oyuncularım var. Hangi şartlarda olursak olalım, nerede olursak olalım herkese gösterdik. Son Adana Demirspor maçında 1 tane sağlam oyuncum vardı. Sakat oyuncular için doktorlar 15-20 dakika oynayabilir dediler. Ben risk aldım ve 60'tan sonra oyuna aldım. Oyuncularımın sağlıklı bitirebilmeleri gayet güzel oldu. Önümüze bakacağız."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • avcı 2 hafta önce Şikayet Et
    konuştukça batan bir insan. İkinci yarıya ne umutla aynı kadroyla çıktın.Herkes haksız bir sen mi haklısın. Koca sezonun özetisin sen, tff başkanı gibi haketmediğiniz yerdesiniz
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    hoca hoşsun iyi niyetlisin ama BoŞsunnnn... Aslinda takım kendi oynuyor inan hocanın kattigi bir sey yok. Takimi kendi haline bırak hocasiz oynasin daha iyi oynar... Kartal bu takima hiç bir şey katmiyor...
    Cevapla
  • cellat 2 hafta önce Şikayet Et
    konuşma lan taraftar herşeyin sende kat kat bilir,sen bu futbolculara ne yapıyorsun arkadaş,durmadan sakatlanıyorlar daha görülmemiş olay bu kadarda fazla..yanlış antraman sonuçları bunlar...net..
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Oyuncularin sakatlanmalarinin baslica sebebi bizdeki antrenörlerin Avrupa'daki gibi antrenman yaptirmamasidir. O yüzden bizim takimlardaki oyuncularin cogu hep sakatlaniyor. Sezon boyunca hic bir takim ideal 11 iyle sahaya cikamiyor. Avrupa'da tel tel dökülmemizin baslica sebebi budur.
    Cevapla
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    3 günde bir maç oynuyormuş ne zaman oynuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR