İşte Livakovic'i kendine getiren isim!

Trabzon maçındaki olaylarla psikolojisi bozulan, Olympiakos karşılaşmasında golle sonuçlanan iki hata yapan Hırvat kaleci, Sandro Zufic’in 3 günlük terapisiyle şampiyonluk kurtarışlarına imzasını attı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2024 10:00 GÜNCELLEME 16.04.2024 10:13 Fenerbahçe
İşte Livakovic'i kendine getiren isim!
İşte Livakovic'i kendine getiren isim!

Fenerbahçe'nin transferi için uzun uğraşlar verdiği Dominik Livakovic, son haftalarda performansıyla tartışma konusu olmuştu. Yediği hatalı goller, iyi antrenman yapamamasına bağlanmış, kendisini Dinamo Zagreb'ten tanıyan kaleci antrenörü Sandro Zufic 14 Şubat'ta transfer edilerek teknik heyete katılmıştı. Ancak Trabzonspor maçındaki tribün ve saha olayları, duygusal bir karaktere sahip olan 29 yaşındaki eldiveni yol ayrımına getirdi. Psikolojisinin bozukluğu 3-2 kaybedilen Olympiakos maçında yediği hatalı gollerle kendini hissettirdi.

KARŞI KARŞIYA DA GOLE İZİN VERMEDİ

Fatih Karagümrük maçında futbolseverler bambaşka bir Livakovic izledi. Hırvatistan'ın son Dünya Kupası'nda elde ettiği 3.'lükte büyük payı olan tecrübeli file bekçisi o günlerdeki gibi kalesinde devleşti. Özellikle 32. dakikada Güven Yalçın'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı kurtarış 'Şampiyonluğun habercisi' olarak değerlendirildi. 29 yaşındaki eldiven, Karagümrük mücadelesinde bir gol yemesine rağmen 7 şutun 6'sında klasını konuşturdu.



KİM OLDUĞUNU GÖSTERECEKSİN

Bu geri dönüşte Sandro Zufic'in büyük payı olduğu öğrenildi. Başarılı antrenör son 3 gün Livakovic üzerinde ekstra mesai yaparken sadece saha içinde değil, saha dışında da konuşmalarıyla öğrencisini takımda kalması yönünde ikna etti. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda kendisinin büyük payı olacağından, taraftarın desteğine kadar pek çok konuda fikirlerini paylaşan Zufic, "Burada kalmalısın ve Livakovic'in kim olduğunu göstermelisin" sözleri etkisini hissettirdi.

KAYNAK : Sabah
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Hangi şampiyonluğun habercisi. Şampiyon belli; CimBom'dur. Fb'nin rolü Gs'ye rekor kırdırmak ve en yüksek puan alan 2.nci olmaktır.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    efferin haci
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    utanan oldumu acaba? ama nerdeeeee...
    Cevapla
  • sürmene 2 hafta önce Şikayet Et
    Olimpiakos FB yi farklı yenecek., kurtuluş yok
    Cevapla
  • Samet üzel 2 hafta önce Şikayet Et
    Atılan goller birtek kaleye girdi saniyorduk ailenle bi Check up yaptır yırtık felan varmı kontrol etsinler
    Cevapla
  • Ultra Zeytinköy 2 hafta önce Şikayet Et
    Çokmu istiyosun. Çok üzgünüm ama Fenerbahçe tur atlayacak.. Bizi izlemeye devam edin..
    Cevapla
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    sanki ne yaptı Allah aşkına yunanistanda yediği goller hep hatalı bundan kaleci olmaz yazık verilen paralara böylesi dolu TÜRKİYE de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR