Arsenal gemileri yaktı! Resmi teklif yapacaklar

Arsenal'in son olarak Olympiakos maçında izlediği Ferdi Kadıoğlu'nu Ada futboluna kazandırmak için düğmeye bastığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 10:58 GÜNCELLEME 19.04.2024 13:12 Fenerbahçe
Arsenal gemileri yaktı! Resmi teklif yapacaklar
Arsenal gemileri yaktı! Resmi teklif yapacaklar

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda yuvadan uçuyor.

Milli oyuncunun yeni adresinin ise İngiltere olması bekleniyor. Çünkü Premier Lig devi Arsenal, 24 yaşındaki sol bek için resmi girişimlere başladı.

ARSENAL RESMİ TEKLİF KARARI ALDI!

Ada temsilcisinin yetkilileri; önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelip Fenerbahçe yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirecek. Resmi teklifin ise sezon sonunda yapılacağı belirtildi.



FENERBAHÇE'NİN BEKLENTİSİ 25 MİLYON EURO

Aston Villa, Newcastle United ve Napoli gibi takımların da yakından takip ettiği Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin 25 milyon euroluk bonservis beklentisi var. Yönetim, bu miktarın altında gelecek olan teklifleri kabul etmeyi düşünmüyor.

2018'de NEC Nijmegen'den 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen Ferdi'nin şu anki değeri 20 milyon euro.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Vatanspor 1 hafta önce Şikayet Et
    O aynı resim karesinde beraber verip onun üzerinden subliminal mesaj vermeye çalıştığınız Ferdi ve Barış Alper, fb'nin sahasında bu sene ki ve geçen sene ki maçlar da bir çok kez karşı karşıya geldiler.Barış Alper Yılmaz Osayi ile de karşı karşıya geldi her 2 maçta da her 2 oyuncuya da Barış Alper ezici olarak üstünlük sağladı hele Osayi'yi sağından atıp solundan geçerek delirtti
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    fenerbahcenin yediği gollerin yüzde 90 inda katkısı olan bi topçu bek desen değil kanat desen değil biraz dripling biraz teknik herseyden azar azar hicbirseyden tam yok 15 veren varsa arkasından su dökmeyin geri gelmesin
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    takımda gol atacak oyuncu yok. çekonun indiriği toplara yanında ıcardi ayarında bir golcü olsa maç 4 - 0 biter. yöneticilerin cimriliği ve ismail kartalın korkaklığı nedeniyle takım gol atamıyor. ceza sahasına kadar 9 kişi geliyor. ceza sahası içinde 2 kişi giriyor. korkaklar kazanamaz. bir tek ferdi cesurca oynuyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    1 milyar dolar eder :))) bu fenerliler kendini neden aç tavuk gibi darı ambarında sanıyor ısrarla anlamak güç
    Cevapla
  • Yigido 1 hafta önce Şikayet Et
    Sosa iç koçum iyi gelir hazımsızlığa bire bir
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    szmanskiyi ferdiyi tadici ismaili zekoyu cengizi. para ediyorken satın 150 milyon euro eder 59 milyon euroya tff yi mhk yi alın şampiyon ol. ulan gs kadar kafanız çalışmıyormu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR