Aziz Yıldırım sürprizi! 6 yıl sonra bir ilk yaşandı

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu seçimine katılan sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım, 6 yıl sonra tesislere geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 17:52 GÜNCELLEME 27.04.2024 17:53 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım sürprizi! 6 yıl sonra bir ilk yaşandı
Aziz Yıldırım sürprizi! 6 yıl sonra bir ilk yaşandı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaki başkanlık seçimini 1177 oy alan Şekip Mosturoğlu kazandı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda başkanlık seçimi, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplamda 1529 oy kullanılan seçimde Şekip Mosturoğlu 1177, Sevil Becan 265 ve Nihat Tokat da 87 oy aldı.



Seçimi kazanmasının ardından konuşma gerçekleştiren Şekip Mosturoğlu, kürsüye çıkmadan önce tebrikleri kabul etti. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyelerine teşekkürlerini ileten Mosturoğlu, "Oy kullanan tüm Yüksek Divan Kurulu üyelerime şükranlarımı sunuyorum. Bizi seçtiler. Diğer başkan adaylarını tebrik ediyorum. Yüksek Divan Kurulu başkanımıza teşekkür ediyorum; çok titiz bir toplantı yaptı. Bu sürece başladığımda seçim sonucunun 3 Temmuz zaferimizin taçlanması olarak kabul edileceği olarak düşünüyordum. 3 Temmuz zaferimiz burada taçlanmıştır. 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır, hiç kimse bu mücadeleden vazgeçmemiştir. Sarı-lacivert burada durmaktadır, bu duvar durduğu sürece Fenerbahçe her zaman payidar kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Şekip Mosturoğlu konuşmasının ardından başkan adayları Sevil Becan ve Nihat Tokat ile birlikte el ele poz verdi.

AZİZ YILDIRIM OYUNU KULLANDI

Öte yandan eski başkanlardan Aziz Yıldırım da Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki seçimli yüksek divan kurulu toplantısına katıldı. Başkanlık seçimi için oyunu kullanan Aziz Yıldırım, seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu.



6 YIL SONRA İLK KEZ GELDİ

1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe başkanlığı yapan Aziz Yıldırım, 6 yıl sonra tesislere geldi. Tekneyle Faruk Ilgaz Tesisleri'ne giriş yapan Yıldırım, burada üyelerle selamlaşarak sohbet etti.



AZİZ YILDIRIM SİNİRLENDİ: "BENİM ADIMA KONUŞMAYIN"

Basının yoğun ilgisi eşliğinde oyunu kullanan Yıldırım, daha sonra başkan adaylarından Nihat Tokat ile ayak üstü kısa süreli bir konuşma gerçekleştirdi.

Eski başkan Yıldırım, Nihat Tokat'a, seçim sürecinde Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağı yönündeki ifadelerine tepki gösterdi.

Yıldırım, "Benim adıma orada burada barıştıracağım gibi konuşmayın" ifadesini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Akn 1 hafta önce Şikayet Et
    Ali nin oyuncak takimi oldu fener
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP zihniyeti neyse FB zihniyeti aynı son 30 başkanlara bakın Ali şen Aziz Yıldırım Ali Koç GS bakın en az 10 başkan arkadaki fark bu
    Cevapla
  • xy01 1 hafta önce Şikayet Et
    demekki Ali Koç az yapmış
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Koç dediler: tavuk çıktı, aziz başkanın ahı tuttu.
    Cevapla
  • Daha fazla 1 hafta önce Şikayet Et
    Tff için adaylığını koyması lazım, gs ile ts hariç herkes destekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR