İsmail Kartal Galatasaray derbisi için iddialı konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "O günkü konsantrasyon önemli olacak. Oyuncularıma güveniyorum ve kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 22:31 GÜNCELLEME 27.04.2024 22:31 Fenerbahçe
İsmail Kartal Galatasaray derbisi için iddialı konuştu
İsmail Kartal Galatasaray derbisi için iddialı konuştu

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde: 

"İsmail'e üzgünüz"

"Bugünkü maça kazanmak için çıkmıştık, iyi hazırlanmıştık. Maça çok iyi başladık. Oyuncularım ne istediysem hepsini çok iyi yaptılar. İlk 15-20 dakikada yüzde yüz 3-4 pozisyonumuz var. Çok tempolu, çok coşkulu ve yüksek enerjiyle başladık. Bu oyunumuz, tribünleri motive etti. Onlar da çok iyi destekledi. Rakip 25. dakikada 10 kişi kaldı ve 30'da biz gol bulduk. Golden sonra rakip takım gömüldü, bizim oyunumuz üretkenlik anlamında düştü, daha az pozisyon oldu. İlk devre 1-0 bitti. Devre arasında 1-0'ın yetmeyeceğini 2, 3, 4 gol bulmamız gerektiğini söyledi. Beşiktaş'ın geçmişte 10 kişi kalmasına rağmen buradan puanla ayrıldığını söyledik devrede. İkinci golü bulduk, 3-4 olabilirdi. Net pozisyonlar vardı. Cenk'in attığı golle 2-1 bitti. Kazanmasını bildik. Yolumuza devam ediyoruz. İsmail'e üzgünüz. Ayağında bir sakatlık var. Mecburi bir değişiklik yaptı. Sağlık ekibimiz uğraşıyor. Sonuçları yarın sağlık ekibinden öğreneceğiz. Şu an belli bir şey yok."

"Herkesin birbirine saygısı var"

"Biz bir takımız. Maç maç düşünüyoruz. Herkesin birbirine saygısı var. Batshuayi'nin oynamasının daha doğru olacağını düşündük. Hafta içinde de antrenmanlarda iyi performans ortaya koydu. Bu maçta tercimiz Batshuayi'ydi. Boksta Avrupa şampiyonu olan Busenaz ve Buse Naz kızlarımızı tebrik ediyoruz."

"Son maça kadar iddiamızı sürdürmeyi istiyoruz"

 "Yüzdesel olarak değil önümüzdeki 4 maçı kazanıp son ana kadar şampiyonluk yarışının içinde olmayı, son maça kadar iddiamızı sürdürmeyi istiyoruz. İnancımızı yitirmedik"

"Galatasaray maçını kazanacağımıza inanıyorum"

RAMS Park’ta oynanacak Galatasaray derbisiyle ilgili gelen soruya ise sarı-lacivertlilerin teknik direktörü, "Bugün sürekli golü kovalayan, rakip ceza sahasında olan bir Fenerbahçe vardı. Bugün 2-1 kazandık ama çok daha farklı da kazanabilirdik. Rakibimizin sahasında oynayacağımız maçta o günkü şartlar, o günkü konsantrasyon önemli olacak. Oyuncularıma güveniyorum ve kazanacağımıza inanıyorum" şeklinde cevap verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • Harun 1 hafta önce Şikayet Et
    Biri hocaya hatırlatsın Galatasaray a karşı 2 senedir golünüz bile yok. Adamlar geçen sene doğru düzgün bir antrenman bile yapmadan şampiyonluk eğlencesine ara verip stada geldiler size 3 tane atıp gittiler, eğlenceye devam ettiler
    Cevapla
  • Alper 1 hafta önce Şikayet Et
    Acaba söylediğine kendisi inanıyor mu? Çok merak ediyorum
    Cevapla
  • Yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Penaltısız bir maç kazandı diye hocaya bir haller olmuş bir güven gelmiş. Uyduruk bir penaltı verilmez ise gs maçında hiçbir şansınız yok tabi şampiyonluk o maça kalırsa. Fazla uçmayın bence
    Cevapla
  • Mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Siz GS den fark yiyeceğinizi düşünüp son maçta bir cıngar çıkarıp U19 la çıkıp 1.ci dakkada takımı sahadan çekip mızılarsınız, çünkü siz erkek gibi oynuyorsunız (!)
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Kaçıncı dakikada sahadan kaçacaksın bakalım, yüzündeki korku ifadesi belli oluyor, o maçtan önce Galatasaray şampiyonluğunu ilan etsin diye dua ediyorsundur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR