İsmail Kartal'ın Krunic planı

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in sakatlanarak sezonu kapatması teknik heyeti sıkıntıya soksa da İsmail Kartal'ın sezonun geri kalanında orta saha planı belli.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 10:25 GÜNCELLEME 01.05.2024 10:25 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın Krunic planı
İsmail Kartal'ın Krunic planı

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de, İsmail Yüksek'in sakatlığı teknik heyeti zor duruma soktu.

Sarı lacivertlilerde, Beşiktaş ile oynanan derbi maçta ayak bileği bağında kopma meydana gelen İsmail'in yerine kimin oynayacağı da merak konusu oldu.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Mert Hakan Yandaş yerli çözüm olarak masada ancak teknik patron İsmail Kartal'ın A planı daha farklı.

Kartal, kadroya katılmasını ısrarla istediği ve ara transfer döneminde imza attırılan Rade Krunic'le kalan dört haftayı geçirmeyi düşünüyor.

Tecrübeli teknik adam, uyum sorunu yaşayan ve şu ana kadar beklentilerin altında kalan Krunic'i kazanmak için düğmeye bastı.

30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla bir görüşme yapan İsmail Kartal'ın, Krunic'e "Artık kaliteni gösterme zamanı" diyerek hedeflerini ve kalan haftalardaki rolünü anlattığı belirtildi.

Kartal, Boşnak yıldızdan hareketli ve pres özelliğini öne çıkarır bir futbol beklediğini anlattı.

Sarı lacivertli teknik adam, Rade Krunic'e "Kalan 4 haftada senin kalitene ihtiyacımız var. Sana inanıyoruz" mesajını verdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Yalnız Kurt 2 hafta önce Şikayet Et
    Onu oynatacağına genç bir futbolcuyu oynat ondan daha verimli olur.
    Cevapla
  • Taraftar 2 hafta önce Şikayet Et
    Atı alan Üsküdarı geçti daha kalan maçlardan bahsediyor. Günaydın neyin hesabını yapıyorsun. Baskılı takır takır futbol oynayan beş puan önde olan takımının son hali senin eserin.
    Cevapla
  • ERMAN 2 hafta önce Şikayet Et
    Maytap mı geçìyorlar bizle
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    krunic amator lig oyuncusu
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Oynattığı da çok verim aldı ya hem defansı bozuyor hem ortasahaya mecbur çağları oynatıyor hakikaten sen bu işi bilmiyorsun hiç bir şey bilmiyorsan smayki yi oraya çek çift forvet oynat
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR