Sarunas Jasikevicius: Bu serilerde her maç savaş gibi geçer

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Monaco'yu 89-78 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 00:30 GÜNCELLEME 02.05.2024 00:30 Fenerbahçe
Sarunas Jasikevicius: Bu serilerde her maç savaş gibi geçer
Sarunas Jasikevicius: Bu serilerde her maç savaş gibi geçer

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off serisi 3’üncü maçında Fransız ekibi AS Monaco’yu sahasında 89-78 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius ve AS Monaco Başantrenörü Sasa Obradovic açıklamalarda bulundu.

Sözlerine oyuncularını ve taraftarları tebrik ederek başlayan Sarunas Jasikevicius, "Bu seriler böyledir, her maç savaş gibi geçer ve böyle de devam edecektir. Sezon boyunca söylediğim gibi maçı detaylar belirler. Daha iyi olmamız gerekiyor çünkü 48 saat sonra daha hazır bir Monaco ile karşılaşacağız" dedi.

"GERÇEKÇİ OLMAMIZ GEREKİYOR"

Genç oyuncularla ilgili gerçekçi olmaları gerektiğini aktaran Jasikevicius, "İlk 2 maç zordu. Genç oyuncularla ilgili gerçekçi olmamız gerekiyor. Çok uzun zaman önce bende aynı durumdaydım. Küçük şeyler önemli, onları anlatmak gerekiyor. Bu tip oyuncularda sabırlı olmamız gerekiyor. Taraftarlarımızdan 4'üncü maçta daha da gürültü yapmalarını istiyoruz ama özellikle takım kötüye giderken bunu yapmalılar" şeklinde konuştu.

Öte yandan Jasikevicius, sakatlığı bulunan Motley'in durumunun iyiye gittiğini de belirtti.

SASA OBRADOVİC: 40 DAKİKA BOYUNCA HAZIR OLMAK GEREKİYOR

Mücadele hakkında değerlendirmelerde bulunan AS Monaco Başantrenörü Sasa Obradovic ise, "Bazı durumlarda konsantrasyonu kaybettik. Guduric 2 tarafa da gidebilen bir oyuncu, onu durdurmak gerekirken bunu yapamazsanız size zarar veriyor. 40 dakika boyunca hazır olmak gerekiyor. Skor üretmek gerek, normal sezonda olduğu gibi bunun yolunu bulmak gerekiyor. Atış olmadı diyemem ama bunların iyi olup olmadığını konuşmak gerek. Kaçırmak önemli değil ama geri koşmak önemli. Tek oyuncu hakkında konuşmak istemem, takım performansı önemli. James'in iyi anları vardı, acele ettiği anlar vardı ama diğer oyuncularında katkıda bulunması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR