Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yeni savaş!

İsmail Yüksek'e gelen teklifler, Rade Krunic'in yetersiz performansı nedeniyle 6 numara arayışlarına başlayan Fenerbahçe'nin Ndidi ile ilgilendiği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2024 11:26 GÜNCELLEME 04.05.2024 11:28 Fenerbahçe
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yeni savaş!
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yeni savaş!

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, yeni sezonda kadrosunu daha da güçlendirmek için kolları sıvadı.

İsmail Yüksek'e gelen teklifler, Rade Krunic'in yetersiz performansı nedeniyle 6 numara arayışlarına başlayan sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da gündeminde olan Wilfred Ndidi için harekat başlattı.

Leicester City'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nijeryalı ön libero için transfer komitesi, önümüzdeki hafta İngiltere'ye çıkarma yapacak. Yönetim, Ndidi ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek.



FRED'İN PARTNERİ OLACAK

Takımın projelerinden ve Fenerbahçe'nin hedefleri hakkında bilgi aktarılacak. Oyuncunun beklentileri, istekleri öğrenilecek. Eğer Ndidi'yle mesafe kat edilirse, Krunic'in zorunlu olan satın alma opsiyonu kullanılacak ve Boşnak oyuncu yaz ayında elden çıkarılacak.

Sarı-lacivertlilerin hedefi; önümüzdeki sezon orta sahayı Ndidi-Fred ikilisinden oluşturmak.

2017'de Genk'ten Leicester City'ye 17.6 milyon euroya gelen 27 yaşındaki Nijeryalı orta sahanın şu anki piyasa değeri ise 16 milyon euro.



60 MİLYON EURO'YU GÖRDÜ

Ndidi, Leicester City formasıyla, şu ana dek 272 maça çıktı. 17 gol, 17 asistlik performans ortaya koyan Nijeryalı oyuncu, bu sezon ise 35 karşılaşmada göre yaptı. Ndidi, 2021'de ise piyasa değeri olarak 60 milyon euroyu gördü.

KAYNAK : Fotomaç
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Fb nin Gs karşısındaki bu kompleksi ve eziklik psikolojisi bir gün Fbyi bitirecek
    Cevapla
  • Milletin parası 1 hafta önce Şikayet Et
    Yeni bir transfer "savaşı", zahahahaha. Güldüğüm konu kos koca adamların menajer oyuncağı olmaları, akıllanmıyacaklar bunlar belli.
    Cevapla
  • ekrem 1 hafta önce Şikayet Et
    hep aynı terane , GS bir futbolcuyla ilgileniyorsa hemen devreye girerler
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    krunici 1 saniye bekletmeyin. bundan birey olmaz zarar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR