Cengiz Ünder yeniden İtalya yolcusu! Üç kulüp peşinde

Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder, beklentilerin altında kaldı. Hayal kırıklığı yaratan milli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılması gündeme geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 11:25 GÜNCELLEME 06.05.2024 11:50 Fenerbahçe
Cengiz Ünder yeniden İtalya yolcusu! Üç kulüp peşinde
Cengiz Ünder yeniden İtalya yolcusu! Üç kulüp peşinde

Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder, beklentilerin altında kaldı. Mili oyuncu sezon sonunda İtalya'nın yolunu tutabilir.

Fenerbahçe'nin sezon başında Marsilya'dan 15 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Cengiz Ünder, beklentilerin uzağında kalınca, eleştiri oklarının da hedefine oturmuştu.

YENİDEN İTALYA'YA DÖNEBİLİR

Rekor bonservis bedeliyle kadroya katılan milli oyuncu, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Sarı-lacivertli taraftarların sık sık tepki gösterdiği Cengiz Ünder, yaz aylarında yeniden İtalya'ya dönebilir.

FROSINONE GÜNDEMİNE ALMIŞTI

2017- 2020 yılları arasında Roma'da forma giyen 26 yaşındaki oyuncuyu Frosinone gündemine almıştı.

İtalyan medyası, Frosinone'nin yanı sıra Verona ve Genoa'nın da Cengiz Ünder'i alternatifli transfer listesine eklediğini iddia etti.

KİRALIK OLARAK DÖNMEYE SICAK

Cengiz'in de baskıdan ve eleştirilerden olumsuz etkilendiği bu nedenle kiralık olarak yeniden İtalya'ya dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Sarı-lacivertli forma altında tüm kulvarlarda 31 maça çıkan 26 yaşındaki milli yıldız, 9 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • ahmet bey 1 hafta önce Şikayet Et
    kimse para vermez buna balon bu topculuğu şüpheli ne sağda ne solda ne ileri ucta bi meziyeti yok bu adama nasıl 15 milyon verildi hayre oysa yapacağı para cok az belkide bedava alınacak türk kontenjan ici yedekte tutulacak adam
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    kimse almaz elimizde patladı
    Cevapla
  • Ömer 1 hafta önce Şikayet Et
    3-5 milyon eder, İtalya'ya gider fena değil oradan da Anadolu Kulüplerin den birine döner, sonra Cengiz evine döndü derler!
    Cevapla
  • cumhur 1 hafta önce Şikayet Et
    Cengiz içimize sızdırılmış bir GS lı
    Cevapla
  • ahmet bey 1 hafta önce Şikayet Et
    aynen bende öyle düşünüyorum
    Cevapla
  • Cenk Yakın 1 hafta önce Şikayet Et
    Kim ne yapsın kim para verir arkadaş şişirip durmayın,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR