Rekora son 3 adım! Icardi, Alex'i geride bırakacak

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, son 7 haftada attığı 9 gol ve yaptığı 2 asistle Alex de Souza'ya ait rekoru kırmaya çok yaklaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 18:39 GÜNCELLEME 07.05.2024 18:41 Fenerbahçe
Rekora son 3 adım! Icardi, Alex'i geride bırakacak
Rekora son 3 adım! Icardi, Alex'i geride bırakacak

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de EMS Yapı Sivasspor'u 6-1 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini Hakim Ziyech (2), Dries Mertens (2) ve Mauro Icardi (2) kaydetti. Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşadığı haftada Galatasaray bitime 3 hafta kala puan farkını 6'ya yükseltti.

Icardi, Dzeko'ya 3 gollük fark attı

Sivasspor ağlarını havalandıran Mauro Icardi gol krallığı yarışında da ikinci sıradaki Edin Dzeko ile arasındaki farkı 3'e çıkardı.

Alex'in rekorunu kırmaya çok yaklaştı

Mauro Icardi bu sezon Galatasaray'da 44 maçta 30 gol, 12 asist katkısı sağladı. Arjantinli yıldız kariyerinin en iyi dönemini geçirirken, Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın rekorunu da kırmaya yaklaştı.

Rekora 3 maç kaldı

Bu sezon 42 gol katkısı veren Mauro Icardi, kalan 3 maçta 3 gol katkısı vermesi halinde Alex de Souza'ya ait bir sezonda en çok gol katkısı verme rekorunu kıracak. Alex de Souza, 2010-11 sezonunda 28 gol, 16 asist katkısı vermişti.

Galatasaray ligin kalan 3 haftasında Vavacars Fatih Karagümrük (deplasman), Fenerbahçe ve Tümosan Konyaspor (deplasman) ile karşılaşacak.

KAYNAK : NTV Spor
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Alex 8 senede ne yapmış ? İcardi 2 senede ne yapmış aralarında Dağlar kadar fark var İcardi İtalya da bile gol kralı olmuş adamı kimler ile karşılaştırıyorlar :D Bu fenerlilerin kafası sürekli kaybetmekten artık düşünme yetisini kaybetmiş
    Cevapla
  • sergen 1 hafta önce Şikayet Et
    ikardi kim yaa karaktersizin reklamcının gece klüplerinin müdavimi ,ALEX tam bir karakter ve ahlak timsalidir ..Kral ile soytarı bir tutulmaz önce onu öğrenin...
    Cevapla
  • Fenersken 1 hafta önce Şikayet Et
    Senin dünyadan haberin yok karakterli dediğin Alex kumar sitelerinin reklamlsrını yapıyor. Gençleri kumara teşvik ediyor mk cahili seni.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Kime göre efsane söylesene bi tek başarısı fenerde olduğu bi kaç şampiyonluk mu
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Penaltımsı ve twitterimsi İcardi mı? Twitter başında nöbet tutup FB maçlarını kendi maçından daha çok önemseyen kişiden mi bahsediyorsunuz? Önce ahlak gelir sonra sporcu kimliği. Ha her ikisinde de Alex ile kıyaslama yapmak bile abesle iştigal etmektir. Alex bir efsanedir.
    Cevapla
  • Oğuz 1 hafta önce Şikayet Et
    Alex büyük maçlarda var mıydı acaba?
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    @onuz Alex 8 senede toplar derbilerde o kadar mı Gol atmış :D
    Cevapla
  • Onuz 1 hafta önce Şikayet Et
    galatasaraya 9 gol, beşiktaşa 13 gol bunlar da küçük maç o zaman şekerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR