Fenerbahçe'de sürpriz İsmail Kartal kararı!

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın gelecek sezon takımın başında olmayacağı öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2024 00:54 GÜNCELLEME 11.05.2024 00:54 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sürpriz İsmail Kartal kararı!
Fenerbahçe'de sürpriz İsmail Kartal kararı!

Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda bitime 3 hafta kala Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan ve son haftalarda sürpriz puan kayıplarıyla eleştirilerin hedefinde yer alan Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın geleceği merak konusu.

Yeni sezonda takımın başında olmayacak

Sabah Gazetesi'nin haberine göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İsmail Kartal net olarak yeni sezonda sarı-lacivertli takımın başında olmayacak. Deneyimli teknik adamın kredisini tükettiği ve Ali Koç'un başkanlığa devam ettiği senaryoda dahi yolların ayrılacağı vurgulandı.

Yabancı teknik direktör tercih edilecek

Haberde gerek Ali Koç gerek yeni bir başkanın seçilmesi halinde 2024-25 sezonunda yabancı teknik direktör tercih edileceği kaydedildi.

Fenerbahçe'deki 3. dönemini yaşayan İsmail Kartal, bu sezon çıktığı toplam 55 maçta 41 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi alarak maç başına 2.36 puan ortalaması yakaladı.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 154 TÜMÜ
  • Nef'i 1 hafta önce Şikayet Et
    Galatasarayı özellikle ilk yarı çok ittirdiler. Senin de gözlüğe ihtiyacın var.
    Cevapla
  • Çok iyi karar 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak tebrik ediyorum, yine yanlış bir karar. Tabiki işimize gelir. 2. Oldular ama bu yıl bir sürü galibiyet alıp bir dünya puan topladılar. Adam başarısız değil istatistikler ortada. Kartal gidince seneye bunu da bulamazlar bizim için iyi. Bu sezon Galatasarayın özellikle 2. yarıda ekstra bir performansı vardı taktıkları at gözlükleri bunu görmelerine engel.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yaaa gerçekten çok haklısınız. Galatasarayin TFF adlı ilaçtan aldığı enerji baya iyiydi. Bakın hiç kimse son 8 maçtır hiç konuşmuyor Galatasaray da. Aynı Trabzon 'da konuşmadı şampiyon oldu. Hatirlarsiniz siz öyle çok olayınız varki zaten.
    Cevapla
  • Bulent 1 hafta önce Şikayet Et
    La adam Fenerbahçe'nin nerdeyse tüm rekorlarıni kırdı,yere göğe sigdirilmayan Galatasaray in 6 puan gerisinde diye soylenmedik şey bırakılmadı ,GS bu performansı 20 senede bir anca gösterir o da bu seneye denk geldi,fener bu performansla 10 senedir oynasaydi 10 kez şampiyon olurdu,ula liderden altı üstü 6 puan geride.Her iki takım da benim gözümde şampiyon ,
    Cevapla
  • Fikirsiz Fikri 1 hafta önce Şikayet Et
    Yav merak etmeyin yarın Kayseri'yi yener umut tazelersiniz.
    Cevapla
  • Mehmet02 1 hafta önce Şikayet Et
    Ali Koçun yönetim şekli, saygısız bir patronun asgari ücretle çalışan işciye yaptığı muamele gibi. Ama karşısında milyonlar alan futbolcular var. Bunu ayırt edemiyor işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR