Mert Hakan Yandaş için karar verildi!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme görüşmelerinde sona gelindiği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 12:29 GÜNCELLEME 22.05.2024 15:42 Fenerbahçe
Mert Hakan Yandaş için karar verildi!
Mert Hakan Yandaş için karar verildi!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş maçın en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek deneyimli futbolcu için sarı-lacivertli yönetim son kararı verdi.

FENERBAHÇE SÖZLEŞMESİNİ UZATACAK

Sözcü'de yer alan habere göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı.

Mert Hakan Yandaş'ın görüşmelerde, "Fenerbahçe ile pazarlık yapmam. İsterseniz boş mukaveleye imza atayım" ifadelerini kullandığı belirtilirken bu sözlerin Ali Koç'u oldukça mutlu ettiği de haber detayında aktarıldı.

Mert Hakan Yandaş bu sezon Fenerbahçe formasıyla 27 maça çıktı. 29 yşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 6 asistlik performans gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 123 TÜMÜ
  • Karadayı 3 hafta önce Şikayet Et
    Misafir yazan kardeş, bence sen adamlık ve delikanlılık kriterlerini gözden geçir. Her gittiği yerde seyirciyi tahrik eden ortamı geren anasına küfür edilirken gülen birinden delikanlı olmaz. Sizin kriterleriniz bunlar ise bir diyeceğim yok. Ama Başkana yalakalık yapacağım derken birinin elinde kalacak pisi pisine gidecek öbür tarafa benden söylemesi
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Her takıma böyle futbolcu lazım. Sahiplenecek futbolcu. Eleştirenler olur kesin. Spor önce delikanlı olmayı, adam olmayı gerektirir. Kendini yalandan yere atan yalancı sahtekarları eleştirin.
    Cevapla
  • Rezalet futbol 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali koçun tetikçisi
    Cevapla
  • SÜLEYMAN 3 hafta önce Şikayet Et
    mevcut masada oynanan futbola istinaden mert hakan takımda kalsın anca haklarından merthakan gelıyor her takıma lazım boyle bı futbolcu
    Cevapla
  • SELAMET 3 hafta önce Şikayet Et
    FENERLİ DEĞİLİM ÇOK SEVİMSİZ BİR KAREKTERİ var....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR