Aziz Yıldırım adaylıktan çekilme şartını açıkladı!

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, sarı lacivertlilerin sezonu şampiyon tamamlaması halinde başkan adaylığından çekileceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 17:52 GÜNCELLEME 22.05.2024 22:41 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım adaylıktan çekilme şartını açıkladı!
Aziz Yıldırım adaylıktan çekilme şartını açıkladı!

​Fenerbahçe'de yapılacak genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım yeni açıklamalarda bulundu.

"ŞAMPİYON OLURSAK ÇEKİLİRİM"

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, "Şampiyonluğu inşallah kazanırız. Kazanırsak ben adaylıktan çekilirim, Fenerbahçe mutlu olsun. Benim mutluluğum önemli değil. Hiç kimse benim kadar Fenerbahçeli değildir, onu bilsinler." diyerek sarı-lacivertli camiaya mesaj verdi.

BEŞİKTAŞ'A ÇOK SERT MOURİNHO CEVABI!

Aziz Yıldırım, başkan olması halinde teknik direktörlüğe getireceğini açıkladığı Jose Mourinho için, "Beşiktaş, Jose Mourinho için '7 milyon euro'ya anlaştık' diyormuş. Üstüne 5 daha vereyim, 12'ye anlaşsınlar. Yalan konuşuyorlar. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya çalışıyorlar. Yakışmıyor Beşiktaş'a. Yanlış yapıyorlar. Çok şey söylerim ayıp olur. Buradan Sayın Hasan Arat'a söyleyeyim. Bu tip şeylerden vazgeçsinler. 7 milyon euro'ya geliyorsa, biz çekilelim. Bıraksınlar bu işleri. Beşiktaş'ın böyle bir gücü yok. Ayıp, beni daha fazla konuşturmasınlar. Birbirimize saygılı olacağız. Jose Mourinho, 'Reklam çekimi için İstanbul'a geldiğimde, Beşiktaş'tan 2 kişi otele geldi. Onlarla sohbet ettik' dedi. 'Öyle bir görüşmemiz olmadı' dedi. Konu budur." şeklinde konuştu.

GALATASARAY'A STRUM GRAZ GÖNDERMESİ!

Aziz Yıldırım, "Şampiyonluğu nasıl kaybettiğimizi haftaya anlatacağım. Öyle dış güçler, yan etkenler bunları geçsinler. Galatasaray'ı nasıl yendiysen hepsini de yenmeliydin. Haftaya konuşacağız. Şampiyonluğu kazanalım ben adaylıktan çekiliyim kardeşim, Fenerbahçe mutlu olsun. İnşallah yeneriz ama karşı tarafa beraberlik bile yetiyor. İnşallah Konya iyi bir maç çıkarır ve yener. Galatasaray alışıktır Sturm Graz'dan, onun için benim fazla ümidim yok ama yukarıda Allah var. İnşallah hafta sonu şampiyon oluruz." dedi.

59 ÖNCESİ ŞAMPİYONLUKLAR

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin 1959 yılından önce elde ettiği şampiyonluklar için, "Bizim şampiyonluklarımızın yılı belli mi? Notere gidip tasdik ettireceğiz ve TFF'ye göndereceğiz. Sonrasını TFF düşünsün. Komisyonu falan boş verin. Ben kurdum komisyonu. Ben tespit edeceğim, doğruysa belgeleri, bilgileri TFF'ye göndereceğim." ifadelerinde bulundu.

TFF SEÇİMİ

Aziz Yıldırım yaklaşan Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri için, "Beni bir TFF başkan adayı aradı, isim vermiyorum kim olduğunu biliyorsunuz. 'Fenerbahçe'den onu aldım, Galatasaray'dan bunu aldım formülü olmamalı. Tarafsız insanlar olmalı' dedim. TFF düzgün bir hale gelmeli. Tarafsız bir TFF yaratmaları lazım. Gerektiğinde müdahale edeceğiz." dedi.

"STAT KAPASİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ"

Aziz Yıldırım, Ali Koç yönetimini eleştirerek, "2018'den bu yana bir tane çivi bile çakmadılar. Boya badana bile yapmadılar, 2018'de planımız neyse ona devam edeceğiz. Yönetimi bilinçli olarak yarın öğleden sonra tamamlayacağız. Seçilirsek stadyumda restorasyon yapacağız. 20 senelik eski stat. Ses ve akustik yeniden düzenlenecek. Kapasitesini arttıracağız. İki kale arkasını yukarı kaldırıp locaların eklenmesi projesi 10 milyon dolar maliyetle oluyor. 10 bin kapasite artışı olur bu şekilde. Ses ve akustik için de çalışmalar düşünülüyor." dedi.

"İSMAİL KARTAL'A CEVAP VERECEĞİM"

Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisi öncesi yaptığı açıklamalar nedeniyle kendisine tepki gösteren Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal için, "Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a tam 15 sene çalışma imkanını kim sağladı? Fenerbahçe Kulübü'nün futbol takımının antrenörü kim yaptı? Ona cevap vereceğim, merak etmeyin. Şu maç geçsin, inşallah şampiyon oluruz. Ona göre konuşuruz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 134 TÜMÜ
  • Salih 3 hafta önce Şikayet Et
    Şampiyon olmayalım ama siz fenerbahçe nin başına geçin AZİZ başkanım
    Cevapla
  • hadi o 3 hafta önce Şikayet Et
    hazımsızlık hazımsızlık hazımsızlık
    Cevapla
  • Yılmaz 3 hafta önce Şikayet Et
    Bir gs taraftarı olarak söylüyorum, Aziz Yıldırım gerçekten samimi ve doğal bir adam. Ali Koç gibi kibirli ve kasıntı değil
    Cevapla
  • cumhur 3 hafta önce Şikayet Et
    Aziz başkan gerçekten mert adam.
    Cevapla
  • misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu kişilerin Türk sporu için yapacakları yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR