Aziz Yıldırım, Mourinho için kolları sıvadı! İngiltere'ye gidiyor

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile bir kez daha görüşmek üzere İngiltere'ye gidecek.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2024 10:19 GÜNCELLEME 27.05.2024 13:15 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım, Mourinho için kolları sıvadı! İngiltere'ye gidiyor
Aziz Yıldırım, Mourinho için kolları sıvadı! İngiltere'ye gidiyor

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.

Camiada gözler başkanlık seçimine çevrilirken Fenerbahçe eski başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüşmek üzere İngiltere'ye gidiyor

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, Aziz Yıldırım'ın Şampiyonlar Ligi finali için Londra'ya gideceğini orada da Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile yeniden görüşeceğini söyledi.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN CİDDİ TEKLİFLER VAR

Dün çıkan haberlerde Mourinho'nun peşinde olan Suudi Arabistan ekiplerinin Portekizli hocaya astronomik bir teklif yaptığı ifade edilmişti.

Rumen gazeteci Emanuel Roşu da Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah'ın Jose Mourinho için 150 milyon euroyu gözden çıkardığını belirtti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • memett 2 hafta önce Şikayet Et
    Dünyanın en iyi TD.nü de getirsen değişmez herşey oyuncuların elinde .malzeme iyiyse başarı kendiliğinden gelir ufak dokunuşlar yaparsın takım makine gibiyse sistemin oturmuş ise tıkır tıkır işler biz maç başlamış 0-0 iken defans oyuncularının yan pas geri pas al gülüm ver gülüm olmadı kaleciye geri pas ver sanki oyun kurucu kaleci yaparsan rakip sana önde basar hata yaparsın
    Cevapla
  • Türkiye 3 hafta önce Şikayet Et
    Alikoc bitti artık. İstifa en iyi çözüm
    Cevapla
  • Velid 3 hafta önce Şikayet Et
    Yine dünyaları vereceksin, işler iyi giderse kahraman sensin. Kötü giderse sezon ortasında tenekeyi başlayacaksın. Giden fenerin parası... dahası devletin kiyaklariyla halkın parası... harca gitsin...
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Aziz başkan onu alır gelir.
    Cevapla
  • ARKADAŞ 3 hafta önce Şikayet Et
    Eserinle övün Ali Koç. Bir kupa bile alamadın. Acilen istifa et acilen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR