Ferdi Kadıoğlu'ndan itiraf: Beni o ikna etti

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, sol beke evrilme hikayesini anlattı. Milli futbolcu, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira sayesinde bu pozisyonda oynamaya başladığını dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2024 16:27 GÜNCELLEME 21.06.2024 17:00 Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu'ndan itiraf: Beni o ikna etti
Ferdi Kadıoğlu'ndan itiraf: Beni o ikna etti

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu sol beke geçme hikayesini anlattı ve Portekizli teknik direktör Vitor Pereira hakkında "Solda oynarsam yapabileceklerimi anlattı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu kariyerinde nasıl sol beke geçtiğini anlattı.

Vitor Pereira'nın sayesinde bu mevkiye geçtiğini söyleyen Ferdi Kadıoğlu, İtalyan medyasına şu ifadeleri kullandı:

"Vitor Pereira sebebini anlattı"

"Mevki değişmeye ikna olmak sanırım hocaların yaklaşımıyla alakalı. Fenerbahçe'ye ilk geldiğim dönemde 'Burada oyna' diyorlar ama bana herhangi bir şey anlatıp, nedenini söylemiyorlardı. Vitor Pereira geldi, sebebini anlattı. Solda oynarsam yapabileceklerimi anlattı. Ben de plana sadık kaldım ve güvendim, güvenince de bu şekilde evrildim."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Riki 3 ay önce Şikayet Et
    Şimdi ferdi müthiş bir oyuncu ancak real barça arsenal de oynamalı üst düzey takımda dahada on plana çıkacaktır bizim milli takım, takım olarak savunma yapmayı bilmiyor zaten
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Mesela kim olmalı fb li olmasın da kim olursa olsun degil mi herkese bir kulp buluyorsunuz ya bırakın bu işleri tüm dünya kabul etmiş bizim çok bilenler hala riv riv riv
    Cevapla
  • İbrahim Adem 3 ay önce Şikayet Et
    Oğuz Çetin çok iyi bir 10numara idi. Defans özelliği ise sıfırdı. Cristof Daum ilk sezonunda Oğuzu Stoperlerimiz önünde oynattı. Herkes hepbir ağızdan Oğuzdan ön libero olmaz diye bağırmaya başladı. Bir sezon sonra Oğuz takımın herşey oluverdi.
    Cevapla
  • Uğur mantar 3 ay önce Şikayet Et
    Oğuz ve Daum hiç aynı zamanda FB de bulunmadı
    Cevapla
  • kenan 3 ay önce Şikayet Et
    Çok açık veriyor. Sağlam bir solbek olmalı sahada yoksa Portekiz bizi ordan delik deşik eder. Sağbekte aynı şekilde.
    Cevapla
  • Sanane 3 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim gsli olduğunu bu kadar belli etme barışı da gördük biri asist yaptı öbürü gol attı mert kvara ile mücadele etti Gürcistan ferdinin kanadından ise hiç gelemedi bile
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Gürcistan maçında mert muldur çok açık verdi sebebi fenerli olması. Ferdi GS li olsa çok açık verdi demeyiz. Ferdi açık veriyorsa onundeki oyuncu yardıma gelmemiş demektir.muldur de çok açık verdi ama barış hiç savunma yapmadı. Sebep sonuç ilişkisi. Golü de ferdi yüzünden yedik adamla 9 kişiye karşı 3 kişi gol attı.yorumlarda takım tutmayı bırakın lütfen.
    Cevapla
  • Labuşkacı 3 ay önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum keşke saşha boey olsaydı hiç açık vermezdi
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İsmail Kartal ben oynattım diyordu o zaman yalan söylüyormuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR