Jose Mourinho'dan takıma sert uyarı!

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe yeni teknik direktörü Jose Mourinho önderliğinde hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Mourinho'dan antrenmanda oyunculara sert bir şekilde uyarı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 09:35 GÜNCELLEME 26.06.2024 09:35 Fenerbahçe
 Jose Mourinho'dan takıma sert uyarı!
Jose Mourinho'dan takıma sert uyarı!

Fenerbahçe yeni teknik direktörü Jose Mourinho önderliğinde Düzce'de Topuk Yaylası'nda hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Fenerbahçe antrenmanında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

İlk gün fiziksel çalışma yapan sarı lacivertliler, dün ise teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde taktik idman gerçekleştirdi.

Çift kale maç sırasında ise Portekizli çalıştırıcı, hata yapan Rade Krunic'i sert bir dille uyardı ve Boşnak oyuncu üzerinden takıma seslendi.

Jose Mourinho, "Fenerbahçe'yi izledim. Geçen sezon bu hataları yaptığınız için çok fazla gol yedi bu takım. Herkes, saha içindeki görevini ezberleyecek. Böyle basit hatalar yapmayacak" dedi.

Geriden oyun kurma üzerine çalışmalar yaptıran tecrübeli teknik adam, idmanın ikinci bölümünü ise sahanın yanındaki binanın balkonuna çıkarak geniş açıdan izledi. Jose sık sık notlar aldı.

3 YILDIZA ÖZEL İLGİ

Jose Mourinho, dünkü idman öncesinde ve sonrasında Edin Dzeko, Fred ve Jayden Oosterwolde'yle özel olarak ilgilendi. Sık sık üç yıldıza muhabbet etti.

ÇOCUKLAR SIKI ÇALIŞIYOR

Mourinho, dünkü antrenmanın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Portekizli teknik adam, açıklamasında, "Medya ve Fenerbahçe ailesi için açık antrenman. Çocuklar sıkı çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Lugano'yla oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçlarının tarihleri ve saatleri belli oldu. İlk maç 23 Temmuz Salı günü TSİ 21.30'da deplasmanda. Rövanş ise 30 Temmuz Salı günü 20.00'de.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    GS varken zor şampiyonluk görürsün, Mourinho nun yanına Klopp ,Angelotti gelsin isterse
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Bakalim Jose devre arasini görebilecekmi
    Cevapla
  • katibb 2 gün önce Şikayet Et
    jesus modeli gibi 3-5-2 aşığı bir adam ve Türkler 3-5-2'yi çok sever.. bizde akan futbol değil genelde duran futbol sistemi olunca bu tip büyük hocalarda beyin yanması başlıyor.
    Cevapla
  • Alexde souza 2 gün önce Şikayet Et
    Sayın taraftar lar ali koç tarafından bir kez daha kandirildik rüya kadro şehir efsanesi oldu rüya kadro acun nerede naralar attınız birde rüya kadro oldu şehir efsanesi siz bırakın rüya kadro kurmayı yıldız oyuncular dan randevu bile alamazsınız bırakın gidin size randevu bile vermezler ancak bjk gs getirir dünya yıldızı oyuncuları bırakın gidin lütfen çekin elinizi fenerbahçe den
    Cevapla
  • Alexde souza 2 gün önce Şikayet Et
    Bu yılda çöpe gitti rüya kadro şehir efsanesi oldu bırakın gidin lütfen mega star oyuncu alacak birileri gelir fenerbahçeye elbet yalancı ali koç nerede dünya yıldızı inşallah lugano eler fenerbahçeyi ozaman görürüz transfer yapmamayı bırakın gidin lütfen mega star oyuncu alacak birileri gelir fenerbahçeye
    Cevapla
  • FeNeRiA 1 gün önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır, sırf birine kızıyorum diye sevdiğim renklerin yenilmesini istemek aptallıktır.Siz önce Fenerbahçe limisiniz onu sorun kendinize vede az guvenmeyi öğrenin.Dunyanin en büyük hocalarından birini getiren adamlar herhalde ona transfer içinde söz vermiştir,az sabretmeyi bilin.... Kaldı ki Mourinho O takımı kurmak için söz almadiysa gelirmi sizce.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR