Alex de Souza, Fenerbahçe'den istiyor!

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza, kiralık gittiği Gremio'dan Fenerbahçe'ye dönen Brezilyalı golcü Joao Pedro'nun transfer edilmesini istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 10:42 GÜNCELLEME 26.06.2024 11:32 Fenerbahçe
Alex de Souza, Fenerbahçe'den istiyor!
Alex de Souza, Fenerbahçe'den istiyor!

Yeni teknik direktörü Alex de Souza'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, rotasını Fenerbahçe'ye çevirdi.

Brezilyalı teknik adam, 2022-23'te Cagliari'den sarı-lacivertlilere 4.8 milyon Euro'ya transfer olan vatandaşı Joao Pedro'yu istiyor. Tarafların 32 yaşındaki golcünün kiralık olarak transferi üzerinde görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan ve 28 maçta 5 gol, 1 asist yapan 32 yaşındaki Joao Pedro, geçtiğimiz sezon başında kiralandığı Brezilya ekibi Gremio'da 28 maçta, sadece 3 gol atabildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Murat 2 gün önce Şikayet Et
    Hay Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Antalyalı 2 gün önce Şikayet Et
    fb de işe yaramayan Antalyasporda mı ise yarayacak. Alex aklı, hedefi bu ise Antalya'nın vay haline.! Alex'e hiç ama hiç güvenim yok. Hangi başarısı var td olarak allahaşkına ! Antalya'ya yazık ediliyor.
    Cevapla
  • tutar 2 gün önce Şikayet Et
    podro,peres,zach,kurunic,kent kiralık yada satış verilmeli.alex bunları daha çalışkan yapar.
    Cevapla
  • Aliveli 2 gün önce Şikayet Et
    Hemen versinler. Hiçbir işe yaramaz bu adam...boşa alınmış bir futbolcu.
    Cevapla
  • ali 2 gün önce Şikayet Et
    Hemen versinler sat sat sat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR