Fenerbahçe'ye kötü haber: En Nesyri o takıma yakın

Fenerbahçe'nin uzun zamandır peşinde olduğu En Nesyri ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İtalyan basınına yansıyan haberlerde golcü oyuncunun Suudi Arabistan takımı Al Quadsiah'a yakın olduğu ileri sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 11.07.2024 09:53 GÜNCELLEME 11.07.2024 09:53 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye kötü haber: En Nesyri o takıma yakın
Fenerbahçe'ye kötü haber: En Nesyri o takıma yakın

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir süredir Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katmak için çalışmalar yürütyordu.

İspanyol ekibi ile oyuncunun transferi için 16 milyon Euro karşılığında prensip anlaşmasına vardığı ileri sürülen Fenerbahçe'ye İtalya'dan kötü haber geldi.

Sabah'ın haberine göre; Suudi Arabistan kulüplerinin ardından İtalya'nın köklü kulübü Roma'nın da oyuncuya resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin yıllık 4.5 milyon Euro maaş önerdiği 27 yaşındaki santrfora, Suudilerin 10 milyon Euro, Roma'nın ise 3.5 milyon teklif ettiği öğrenildi. 



AL QUADSİAH İDDİASI

Bunun üzerine İtalyan gazeteci Nico Schira, 27 yaşındaki Faslı golcünün tercihini Suudi kulübü Al Qadsiah'dan yana kullanacağını yazdı.

Golcü oyuncu ile ilgili bu hafta somut gelişmelerin yaşanabileceği aktarılıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Deve kuşu 3 ay önce Şikayet Et
    Ee FB çok haklı:) Çünkü bu adamdan daha iyi başka santrafor yok bu dünyada:))
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 3 ay önce Şikayet Et
    bu Saate kadar transfer yapmadiysan yapamadiysan bu Satten sonra hic yapmaniza gerek yok uyum sorunu tasinma sorunu takima adapte sorunu gecer 6 ay
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 ay önce Şikayet Et
    Aaaaaa dünyada vazgeçilmez olmazsa olmaz tek forvet en nesyry kalmış sanırım. Fazla naz aşık usandırır derler geçin b c d planınız yokmu vizyon ali
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR