Merih Demiral için transfer görüşmeleri başlıyor!

Suudi Arabistan'dan ayrılmak isteyen milli futbolcu Merih Demiral, kulübünden Fenerbahçe ile görüşmek için izin aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.07.2024 10:13 GÜNCELLEME 13.07.2024 11:32 Fenerbahçe
Merih Demiral için transfer görüşmeleri başlıyor!
Merih Demiral için transfer görüşmeleri başlıyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Merih Demiral için atağa kalkıyor. Sarı-lacivertli ekibin eski oyuncusu bir süredir forma giydiği Suudi Arabistan'tan ayrılmayı düşünüyordu. 26 yaşındaki futbolcu, kulübü Al-Ahli'yle görüşme gerçekleştirdi.

MERİH, FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEK İÇİN İZİN ALDI

Bu toplantıda ayrılmak için izin isteyen Merih'in, Fenerbahçe'yle görüşmek için izin aldığı öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine tarafların önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlayacağı öğrenildi.



"FENERBAHÇE İÇİMDE BİR YARA"

2011 yılında girdiği sarı-lacivertli takımdan 2016'da Portekiz ekibi Alcanenense'ye giden Merih, "Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı. Bazı şahıslar hayallerime engel oldu" sözleriyle dikkat çekmişti.

Fenerbahçe ise geçtiğimiz aylarda, "Bazen sona ermiş gibi görünen hikâyeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur" notuyla tecrübeli oyuncuya forma göndermişti. İki taraf arasındaki flörtleşme önümüzdeki günlerde kavuşmaya dönüşebilir.



KİRALANMASI GÜNDEMDE

2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Merih Demiral için ilk etapta kiralama formülünün devreye girmesi gündemde. 26 yaşındaki stoperin satın alma opsiyonu maddesinin de bulunması konuşulanlar arasında yer alıyor. Merih, geçen sezon 16 milyon euro karşılığında Atalanta'dan Al-Ahli'ye transfer olmuştu.

KAYNAK : Fotomaç
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 63 TÜMÜ
  • namaz 2 ay önce Şikayet Et
    namaz abdest İslam yoksa hangi işareti yaparsan yap ayrımcılık olur aslolan islamdır..bu millet İslam ile yoğrulmuştur
    Cevapla
  • Rauf 2 ay önce Şikayet Et
    Cimbom alsa harika olur. İhtiyaç da var. Abdülkerim -Merihle daha başarılı olunur.
    Cevapla
  • Hayrettin Apaydın 2 ay önce Şikayet Et
    Bozkurt işareti neredeyse Türk tarihinde 2000 yıldır var. MHP daha dünkü parti! Ülkenin yani Türklüğün simgesini kullanıyorsa MHP niye kötülenir? Herkes kullansın.... Hatta devlet dahi bu simgeyi patent yapmalı. Yoksa Yunanlılar alır...
    Cevapla
  • Burhan 2 ay önce Şikayet Et
    Umarım bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe'ye gelmez. İsmi milliyetçilikle özdeşleşen biri takımı da taraftarı da bozar. Futbolcu dediğin sadece milli değerlere dini değerlere önem verir. İnsanlar diyor ki ar ki Türklük simgesi. Bugüne kadar niye Türklük simgesi dile getirilmedi. MHP amblemi olan Türkiye'de insanları ayrıştıran bir hareketin bize faydası olmaz.
    Cevapla
  • EvladıHamid 2 ay önce Şikayet Et
    Hadi oradan Burhan. Amerika sevdalısı olundu, Alman sevdası olundu fransızlar şöyle medeni böyle medeni denildi bir Türk olmak ayıp kaçtı haaa. Anafolu’yu müslümanlaştıranlar Türklerdir Selçuklu ile birlikte. Kimsenin zoruna gitmesin. İslamın bayraktarları Türkler şanını İslam’dan alırlar. Balkanlarda Sırplar bosnalılara Türkler dediler. Türk-İslam’dır çünkü de ondan. Ama bir tek bizdeki
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Irkçı işaretten sonra zaten Suudi Arabistan artık oynamasına izin vermez
    Cevapla
  • Ev sahibi 2 ay önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyorsun? Bozkurttan rahatsız olan defolup gitsin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Neyin kafasını yaşıyorsun ırkçı değil milli işaret.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR