Süper lig ekibi, Umut Nayir transferini bitiriyor!

Fenerbahçe'nin UEFA kadrosunda yer almayan Umut Nayir için Konyaspor'un ısrarı sürüyor. Yeşil-beyazlıların 31 yaşındaki golcü için girişimlerini hızlandırması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2024 10:55 GÜNCELLEME 23.07.2024 10:55 Fenerbahçe
Süper lig ekibi, Umut Nayir transferini bitiriyor!
Süper lig ekibi, Umut Nayir transferini bitiriyor!

Jose Mourinho'nun UEFA kadrosuna yazmadığı 9 futbolcudan biri olan Umut Nayir'in yeni adresi netleşiyor.

Fanatik'te yer alan habere göre, Konyaspor, Umut Nayir'i renklerine bağlamak istiyor. Yeşil-beyazlı ekibin transferi kısa süre içerisidne bitirmek için çalışmalarını hızlandıracağı belirtildi.

Umut Nayir geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Pendikspor'da 18 resmi maça çıktı. Deneyimli futbolcu bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • oylum 2 ay önce Şikayet Et
    Düzjün olanı kimse beyenmez
    Cevapla
  • herhangi biri 2 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuk çok iyi golcü her takımda iş yapar milli takımda bile iş yapardı ama ne hikmetse kimse beğenmiyor
    Cevapla
  • Kütahyalı 2 ay önce Şikayet Et
    Bence bu konya;ya bu kulüp bitini bile vermesin onların parasına bu kulübün ihtiyacı yok Başkanı FB maçında intikam alacağız diyen GS' ye gelince yumuşacık olan bir kulübe bırak futbolcu su bile vermeyin gitsin Dursun abisinden alsınlar Fanatik GS'li Konya başkanına verilecek adam yok bizde deyin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR