FETÖ'cü Enes Kanter'den çirkin iddialar! Fenerbahçe ve Beşiktaş ateş püskürdü

Fenerbahçe ve Beşiktaş, sosyal medyada dolaşıma sokulan FETÖ'cü Enes Kanter'in paylaşımları hakkında açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 23:40 GÜNCELLEME 18.09.2024 09:44 Fenerbahçe
FETÖ'cü Enes Kanter'den çirkin iddialar! Fenerbahçe ve Beşiktaş ateş püskürdü
FETÖ'cü Enes Kanter'den çirkin iddialar! Fenerbahçe ve Beşiktaş ateş püskürdü

Fenerbahçe Spor Kulübü, sosyal medyada dolaşıma sokulan FETÖ'cü Enes Kanter'in videosu hakkında bir paylaşımda bulundu. 

İşte sarı-lacivertli kulüpten yapılan o açıklama:

"VATAN HAİNİNİN OLUŞTURDUĞU GÜNDEM..."

"Bugün, sosyal medya üzerinden servis ettiği bir video ile kendisiyle görüşme yapılmış ve forma gönderilmiş yalanını söyleyerek Başkanımızın ve Kulübümüzün adını anma cesareti gösteren bir vatan haininin oluşturduğu gündem üzerine bu açıklamayı yapıyoruz.

Bu şahıs, aynı yöntemi Haziran 2020 ve Temmuz 2020 tarihlerinde iki kez daha denemiş, Kulübümüz tarafından konu ile ilgili kamuoyuna aşağıdaki açıklama yapılmıştı:

https://fenerbahce.org/haberler/kulup/2020/7/aciklama

Bugün klasik bir FETÖ yaklaşımı ile yalanlar üzerinden gerçek dışı gündem çıkaran bu şahıs nezdinde öncelikle ve asıl olarak söylemek isteriz ki; Bu asılsız içeriğin Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiği günde servis edilmesi maksatlıdır.

Kulübümüzün bu ve benzeri terör örgütü üyelerine ve vatan hainlerine karşı duruşu ve tavrı nettir. Bu tavır geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de aynı kalacaktır. Bu örgütün ve bireylerinin bugün hala Fenerbahçe’yi hedef alması bizi şaşırtmamaktadır. Bu videoyu servis eden, paylaşan şahıs ve hesapların tespiti ve cezası için gereken tüm hukuki işlemler başlatılmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü"


Fenerbahçe'nin 19 Temmuz 2020'de yaptığı açıklama: 

Enes Kanter isimli şahıs, sosyal medya hesaplarından ilk olarak 1 Haziran 2020 tarihinde, ikinci olarak ise bugün, yine aynı cümlelerle bazı paylaşımlarda bulunmuştur.

Kısa bir süre içinde aynı cümlelerle iki kez yaptığı, kulübümüzü ilgilendiren ve amacı bizce meçhul paylaşımlarına yönelik açıklığa kavuşturmamız gereken bir hususta kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.

Ülkemize ve bayrağımıza sadakatsizlik eden, ismi terör örgütleri ile yan yana anılmış ve kulübümüzden ayrıldığı dönemde davranışları camiamızca çok iyi bilinen bu şahısla kulübümüzün ne şu aşamada ne de gelecekte herhangi bir ilişkisi olmamıştır, olamaz.

Bu vesile ile bir kez daha belirtmek isteriz ki; 

Kulübümüzün kapıları kendisine ve kendisi gibilere sonsuza dek kapalıdır ve öyle kalacaktır. 

BEŞİKTAŞ İÇİN DE İDDİADA BULUNDU


Firari FETÖ'cü Enes Kanter son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş'ın da kendisine forma gönderdiğini iddia etti.



Bunun üzerine siyah-beyazlı kulüpten söz konusu iddialar için açıklama geldi. Beşiktaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Vatan Hainlerine Geçit Yok, İlelebet Cumhuriyetimizin Bekçisiyiz Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını seven, terör örgütleriyle mücadelede her zaman devletinin yanında olan şerefli bir camiadır. Beşiktaş JK, tarihi boyunca adının vatan hainleriyle bir araya gelmesine asla müsaade etmemiştir, bundan sonra da müsaade etmeyecektir. Kulübümüzün kendisine imzalı forma gönderdiği algısını yaratmaya çalışarak sosyal medyada aslı olmayan bir paylaşımda bulunmak suretiyle hain karakterini bir kez daha ortaya koyan terör örgütü mensubu şahsın dezenformasyon faaliyeti üzerine bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur. Gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan bu manipülatif paylaşımı yapanlar ve yayanlar hakkında yasal işlem başlatılması için girişimde bulunacağımızı kamuoyunun ve büyük Beşiktaş taraftarının bilgisine sunarız."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 63 TÜMÜ
  • Hakkı 21 saat önce Şikayet Et
    Kuluplerin açıklamalarıda tıpkı chp nin pkk terörüdür diyememesi gibi. Fetö terör örgütü dememişler, onu kınamamışlar, kolaycılık Atatürk üzerinden aklama işi. Chp ile bu yazılar/cevaplar hep aynı kalem veyahutta zihniyetin ürünü. Fb/Bjk kol kola trübünlere
    Cevapla
  • kerasus 17 saat önce Şikayet Et
    ''... terör örgütü mensubu şahsın dezenformasyon faaliyeti üzerine bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur.'' Daha ne yazmaları lazım :)
    Cevapla
  • Nevzatt 21 saat önce Şikayet Et
    Tabii ki GS nin adını vermeyecek. Neden mi? Cevap belli değil mi?
    Cevapla
  • bilirkişi 22 saat önce Şikayet Et
    galatasaray için yapsana delikanıysan. bak neler oluyor sana.! e bu arada hani gs fetöcüydü adamlar hep bjk ve fenerle ortaya çıkıyor :D :D
    Cevapla
  • Misafir 23 saat önce Şikayet Et
    hainler nerede olursa olsun itlaf edilsin.
    Cevapla
  • fb aşkı 23 saat önce Şikayet Et
    bunu neden bu hafta yapıyor neden galatasaray maçından önce böyle bir video atıyor şaşırtıcı değilmi. güya küçük aklıyla gündem yaratıp fenerbahçeyi taraftarları karıştıracak yok öle bir dünya artık bu hafta herkes bir kez daha görecek ne olduğunu burası kadıköy buraya ne tereristler girebilir ne vatan hainleri burdan çıkış yok gs bu hafta burdan çıkış yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR