Semih Şentürk'ten, En Nesyri'ye olay sözler

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Semih Şentürk, sarı lacivertli takımın Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri'nin Twente maçındaki performansını eleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2024 10:25 GÜNCELLEME 04.10.2024 10:44 Fenerbahçe
Semih Şentürk'ten, En Nesyri'ye olay sözler
Semih Şentürk'ten, En Nesyri'ye olay sözler

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldı.

Şimdilerde Futbol yorumculuğu yapan Semih Şentürk, sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho'nun yanı sıra Szymanski ve En Nesyri'ye sert eleştirilerde bulundu. 

Semih Şentürk'ün SkySpor YouTube kanalına yaptığı değerlendirmelerden öne çıkan başlıklar şöyle:



"FENERBAHÇE BÜYÜK TAKIM GİBİ OYNAMIYOR"

"İzlediğim en kötü Fenerbahçe'ye doğru gidiyor. İlk 20 dakikaya iyi başlıyorsun, pozisyon buluyorsun, atamıyorsun ve sonra tekrar geri çekiliyorsun. Bir büyük takım gibi oynamıyor Fenerbahçe."

"MOURINHO ETKİSİNİ BEKLİYORUZ SZMANSKİ KİM..."

"Fenerbahçe'ye acil ara gelmesi lazım, zaten bugün bir araya girdiler. Milli maç arasına. Ben dahil bütün Fenerbahçelileri artık Mourinho etkisini bekliyoruz. Szymanski bu kadar kim yani... Kendi menajerinin oyuncusu mu anlamadım ben. 13. maç ilk 11'de ve hala bir şey yok."

"EN NESYRI'YE 20 MİLYON EURO VERİLDİYSE BİZ YANLIŞ ZAMANDA OYNAMIŞIZ"

"En Nesyri biraz Güiza'yı andırıyordu ama bugünden sonra bende biraz daha Güiza ön plana çıktı. Buna 20 milyon Euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız. 40-50 milyon Euro ederdik"

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Levrock 2028 41 dakika önce Şikayet Et
    Bunlar hep ayni, transfer edildikten bir kac ay sonra uzman oluyor. Benim gibi transfer öncesi yanlis oyuncu diyeceksinki bir kiymeti olsun. Nesyri yi eger gercekten Mourinho istediyse, ozaman tam tahmin ettigim gibi, Mourinho transferden anlamiyor
    Cevapla
  • Misafir 46 dakika önce Şikayet Et
    Guiza bile bundan verimliydi ? Bu sene bizden bir cacık olmaz zaten! Ali Koç uğursuzu ! Git artık !
    Cevapla
  • Ahmet 2 saat önce Şikayet Et
    szymansik kimden torpilli adam rakip kale önünde fenerin bütün toplarını yok etti sadece hızlı adam teknik sıfır maç seyretmek istemiyorum bu adam yüzünden.
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    İrfan Can ve Cenk Tosun oynamalı.
    Cevapla
  • Alexde souza 3 saat önce Şikayet Et
    Az bile söylemişsin semih şentürk 100 yılın balon oyuncusu devre arası en nesri çöpünü göndermeliyiz kim aldıysa tebrikler ödül verilmeli
    Cevapla
  • Levrock 2028 36 dakika önce Şikayet Et
    Su nefretini Fenerbahceye degilde baskalarina kussan hicte fena olmaz. Sende Serhat gibi sözde Fenerlisin ama hakikatte Fenerli degilsin sadece basari odakli her hangi bir takimi destekliyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR