Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho yorumu!

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Aykut Kocaman, sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho'ya destek verilmesi gerektiğini belirterek taraftarlara uyarıda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2024 12:28 GÜNCELLEME 06.10.2024 12:28 Fenerbahçe
Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho yorumu!
Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho yorumu!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, sarı lacivertli takımında hocasu Jose Mourinho’ya destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Playspor Youtube kanalına konuşan Kocaman'ın açıklamaları şöyle:

"Başka takım taraftarlarının bir takım mecraları kullanarak Mourinho’nun çalışma ömrünü kısaltacak hamleler yapmalarını anlayabiliyorum. Bu rekabetin "çirkinleşmediği sürece" evrelerinden bir tanesidir."

"Ama özellikle Fenerbahçelilerin, gerçekten Fenerbahçeli olduklarını düşünenlerin bunun bir süreç olduğunu, çok yetkin bir antrenöre sahip olduklarını, bu yetkin antrenörün de özellikle ana hedefe giderken adımlama metoduyla gittiğini unutmaması gerekiyor."

"Hatalar yapacak tabii ki ama o hataları düzelte düzelte gidecektir. Bu insanlar bu seviyelere boşuna gelmiyorlar. Hiçbirimizin olmadığı gibi hatasız değiller."

"Teknik direktörlük kariyerinde bir süre evrelerden geçerek bugüne geldi. Dolayısıyla ülkeyi, ülke futbolunu tanırken dinamiklerini anlamaya çalışırken bir sürü hata yapacak ama esas yeteneği bu hataları kısa zamanda düzeltmesiyle orantılı."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR