Ünlü teknik adamdan Mourinho'ya olay sözler: 4 haftada kovulurdu

Türk futbolunun emektar teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho ile ilgili yankı uyandıran açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 19:20 GÜNCELLEME 11.10.2024 19:29 Fenerbahçe
Ünlü teknik adamdan Mourinho'ya olay sözler: 4 haftada kovulurdu
Ünlü teknik adamdan Mourinho'ya olay sözler: 4 haftada kovulurdu

Türk futbolunun emektar teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



"ADI MOURINHO OLMASAYDI 4 HAFTADA KOVULURDU"

Radyospor'da konuşan Yılmaz Vural, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho için "Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu ciddi bir yatırım yaptı. Mourinho ülke futbolunun tanıtımı için çok önemli bir figür. Türk futbolunun farklı bir sistemi var. Mourinho da olsanız zamana ihtiyacınız var. Mourinho ile ilgili eleştiriler başladı. Göztepe maçından sonra da bunu net bir şekilde gördük. Mourinho'nun adı Mourinho olmasaydı 4 haftada kovulurdu. Ne yazık ki sabırsız bir futbol kültürümüz var" ifadelerini kullandı.

Son olarak Ekim 2023 - Haziran 2024 yılları arasında TFF 2. Lig ekibi Menemenspor'u çalıştıran deneyimli teknik direktör, bir süredir takım çalıştırmıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Mert 49 dakika önce Şikayet Et
    En çok yorum alan konu futbol bu ülkede,lakin en başarısız gereksiz ve para tuzağı da futbol,bilgi ile değil sadece fanatizm,ne yaparsın
    Cevapla
  • Murat SANATÇI 49 dakika önce Şikayet Et
    Morhinoya tam destek diyenler dün İsmail kartalın neyi yanlistida siz gittiniz bu morinoyu getirdiniz ?kaç para bu adam ? İsmail kartali fenerin başına getirdiginizde inşallah morinoya verdiginiz paranın aynısını verirsiniz!!! Türk olunca para etmez yabancı olunca para eder düşüncelerinizi kınıyorum ! Bu anlamda futbol klublerin baskanlari tecrübesiz ve bilgisiz! Kulübün başkan seçilmeli
    Cevapla
  • Misafir 51 dakika önce Şikayet Et
    Ali koçu Aykut kocamanın ahı yaktı adamı iki ay bekletti sora gitti Aziz Yıldırımın kovduğu hocayı getirdi ALİ koç olduğu müddetçe FB şampiyon olamaz
    Cevapla
  • Kutahyali 52 dakika önce Şikayet Et
    Sayın Yılmaz Vural hocama katılıyorum.
    Cevapla
  • Vefalı Türk 1 saat önce Şikayet Et
    Bu hocayı da Aykut Kocaman gibi kovalım mı? Geçen sene Okan Buruk önce takım savunmasını düşündü. Çoğu zaman göze hoş futbol ikinci planda kaldı. İsmail Kartal ise tam hucüm. Olmadık maçlarda puan kaybettik. Bazı maçlarda ise son dakikalarda 3 puanı kurtardık. Sonuç gene şampiyon olamadık. 6 sedir böyle. Aykut zamanında VAR olsaydı biz şampiyonduk. Ben Mourinhoya tam destek veriyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR