Osayi için İngiltere'den transfer açıklaması!

Adı Norwich City ile anılan Osayi-Samuel için İngiliz teknik direktör Carlton Palmer'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2024 12:05 GÜNCELLEME 12.10.2024 12:05 Fenerbahçe
Osayi için İngiltere'den transfer açıklaması!
Osayi için İngiltere'den transfer açıklaması!

Fenerbahçe'nin milli ara sonrası yeni sözleşme görüşmeleri yapacağı Bright Osayi-Samuel'in adı transfer dedikodularına karışmaya devam ediyor.

Nijeryalı futbolcu için gündeme gelen kulüplerden biri de Norwich City.

İngiliz teknik direktör Carlton Palmer, Osayi-Samuel'i Norwich'e olası transferine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Palmer, Osayi-Samuel'in QPR'de kanat oyuncusu olduğunu ancak Fenerbahçe'de beke evrildiğini hatırlattı.



Nijeryalı sağ bekin enerjisine vurgu yapan İngiliz çalıştırıcı, "Osayi'yi transfer edebilirlerse bu Norwich için harika bir hamle olur" dedi.

Osayi-Samuel'in Türkiye'ye transfer olduğundan bu yana ligin zirvesi için mücadele ettiğini söyleyen Palmer, "Deneyimli, iki pozisyonda da oynayabiliyor. Bu Johannes Thorup (Norwich teknik direktörü) için iyi olurdu" ifadelerini kullandı.

Osayi'nin Norwich için harika bir transfer olacağını yineleyen İngiliz teknik adam, "Ancak transfer, oyuncu için ödeyecekleri paraya bağlı" şeklinde konuştu.

Osayi kalitesinde ve deneyimindeki futbolcuların Norwich'e yardımcı olacağını aktaran Palmer, Championship ekibinin yeterli kadro derinliğine sahip olmadığını bildirdi.

Bu sezon tüm kulvarlarda 6 maça çıkıp 371 dakika sahada kalan Osayi-Samuel, 1 asistlik skor katkısı verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Kılçık 3 saat önce Şikayet Et
    Bu adamın menejeri fenerden daha fazla para alabilmek için bu tür haberler yaptırıyor iki gün öncede gs nin almak istediğini yazmışlardı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR