Mourinho ve Zlatan'ı karşı karşıya getiren tranfer!

Fenerbahçe'nin talip olduğu ve teknik direktör Jose Mourinho'nun çok istediği Victor Lindelöf için Milan'dan Zlatan Ibrahimovic'in de devreye girdiği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 10:55 GÜNCELLEME 13.10.2024 11:04 Fenerbahçe
Mourinho ve Zlatan'ı karşı karşıya getiren tranfer!
Mourinho ve Zlatan'ı karşı karşıya getiren tranfer!

Fenerbahçe'de devre arası transfer çalışmaları şimdiden başladı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun talebi sonrasında başta Sportif Direktör Mario Branco olmak üzere tüm yetkililer, hummalı bir çalışma içine girdi.

Hedefteki isim; Manchester United'ın İsveçli stoperi Victor Lindelöf... Ancak kırmızı-şeytanlarda menajer Erik ten Hag'ın gözünden düşen oyuncuyu Milan da gündemine aldı.



ZLATAN DA İSTİYOR

İngiliz basını, Milan'da danışmanlık görevini yürüten Zlatan İbrahimovic'in de vatandaşını istediğini yazdı.

Haberde; 'Jose Mourinho ile Zlatan, Lindelöf için rekabete girmeye hazır' ifadeleri yer aldı.

Jose Mourinho, sezon başında da Lindelöf'ü istemiş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lindelöf'ü sarı-lacivertliler, devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna katabilir.



2017'DE JOSE GETİRDİ

Jose Mourinho, Manchester United'ın başına geçtikten kısa bir süre sonra Victor Lindelöf'ü Benfica'dan transfer etmişti.

İngiliz ekibi bu transfer için Benfica'ya tam 35 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR