Fenerbahçe'de Dusan Tadic gerçeği

Fenerbahçe'de Dusan Tadic, sergilediği futbolla göz doldurmaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcu, bu sezon 13 resmi maçta 9 gole direkt etki etmeyi başardı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 14:26 GÜNCELLEME 15.10.2024 14:26 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Dusan Tadic gerçeği
Fenerbahçe'de Dusan Tadic gerçeği

Fenerbahçe'de Dusan Tadic, kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon takıma katılan tecrübeli futbolcu, İsmail Kartal döneminde 56 resmi maça çıktı. Takımın en çok forma giyen ismi olan Tadic, 16 gol ve 16 asist üreterek 32 gole imzasını attı.

35 yaşındaki oyuncu, bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. 13 resmi maçta saha çıkan Dusan Tadic, 5 kez fileleri havalandırdı, 4 defa asist yaptı.

İstatistiklerde de zirvede olan deneyimli futbolcu, teknik direktör Jose Mourinho’nun değişilmezleri arasına girdi.

Ligde maç başına 3 kilit pas veren Tadic, hücumda takımını yönlendiren isimlerini başında geliyor.

20 Ekim'de Samsunspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Dusan Tadic’in maça sol kanatta başlaması bekleniyor. Tecrübeli futbolcu, bu karşılaşmada da Jose Mourinho’nun en önemli kozlarından biri olacak. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    İrfan Can Kahveci ondan daha faydalı olur. Hücumda duruyor, defans yerleşiyor. Kaybettiği topa koşmuyor.
    Cevapla
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    Futbolu koşmak zanneden arkadaş futbol akıl işi topu koşturup biticici olacaksın senin tezin doğru olsa atlet transfer edilirdi
    Cevapla
  • Musab 5 saat önce Şikayet Et
    Ne gerçeği adam resmen durarak oynuyor ne koşuyor ne mücedele ediyor takımın el freni olmuş avrupada asla oynayamaz ilk geldiğinde 7/10 maçta çok iyiydi sonra bizimkilere benzedi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR