Mourinho iki yıldız için aksiyon alacak! İşte kritik zirvenin detayları

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Asbaşkan Acun Ilıcalı ve Teknik Direktör Jose Mourinho yemekte bir araya geldi. Mourinho, bu yemekte kadro ile ilgili görüşlerini ve düşüncelerini paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 15:24 GÜNCELLEME 15.10.2024 16:03 Fenerbahçe
Mourinho iki yıldız için aksiyon alacak! İşte kritik zirvenin detayları
Mourinho iki yıldız için aksiyon alacak! İşte kritik zirvenin detayları

Milli aranın ardından Süper Lig'de Samsunspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'de önemli bir gelişme yaşandı.

Tv 100'ün geçtiği habere göre; sarı-lacivertli takımda Başkan Ali Koç, Teknik Direktör Jose Mourinho ve Asbaşkan Acun Ilıcalı yemekte bir araya geldi.

MERT MÜLDÜR'ÜN PERFORMANSINDAN MEMNUN DEĞİL

Takımın durumuyla ilgili Ali Koç ve Acun Ilıcalı ile görüşlerini paylaşan Mourinho'nun, üst üste oynaması sonrası Mert Müldür'ün performansından memnun olmadığı ve sakatlığı bulunan Bright Osayi - Samuel'in dönmesini beklediği öğrenildi.

KOSTİC'İ SOL BEKE HAZIRLIYOR

Portekizli teknik direktörün ayrıca Filip Kostic'i sol bekte kullanmak istediği ve Sırp yıldıza bekte forma şansı vererek Jayden Oosterwolde'yi stopere çekmek istediğini iki idareciye anlattığı belirtildi.

SZYMANSKI VAZGEÇİLMEZ

Orta sahada yeni transfer Sofyan Amrabat'ın performansından memnun olan Mourinho, performansıyla eleştirilerin hedefi olan Sebastian Szymanski'yi hala vazgeçilmez olarak görüyor.



İRFAN CAN VE CENGİZ ÜNDER İÇİN AKSİYON ALACAK


Haberde İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder gibi isimlerin az süre bulmasından kaynaklı rahatsızlığı bildiği ifade edilen deneyimli teknik direktörün, iki isim konusunda milli ara sonrası aksiyon alacağı ifade edildi.

Mourinho'nun, ileri uçta ise Edin Dzeko ve Youssef En-Nesyri'ye dönüşümlü forma vereceğini Ali Koç ve Acun Ilıcalı'ya ilettiği kaydedildi.

61 yaşındaki teknik direktörün ayrıca toplantıda son olarak Ali Koç ve Acun Ilıcalı'ya "Paniğe gerek yok, her şeyi kontrol altına alacağım" dediği öğrenildi. 

 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Samsunlu 1 saat önce Şikayet Et
    Mert Müldür devre arasında derhal yollanmalı. Osayi sakatlandığı an takımın sağ tarafı çöküyor. 10 kişi oynasak daha iyi.
    Cevapla
  • Okan 2 saat önce Şikayet Et
    Aksiyon ne laa
    Cevapla
  • dadaş 3 saat önce Şikayet Et
    kimse vaz geçilmez değildir. fb nin geçmişine bir bak anlarsın.
    Cevapla
  • esr 3 saat önce Şikayet Et
    tazminatör jose kovulup yüklü bir ödeme alacağı zamanıda hesaplamışmıdır muhtemelen o konuyu da kontrol altına almıştır kafa rahattır yani:)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR