Tadic Ajax'tan aldığı teklifi açıkladı

Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, futbolu ne zaman bırakacağını açıkladı. Sırp yıldız, emekli olduktan sonraki hayalini anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 16:38 GÜNCELLEME 15.10.2024 16:40 Fenerbahçe
Tadic Ajax'tan aldığı teklifi açıkladı
Tadic Ajax'tan aldığı teklifi açıkladı

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Dusan Tadic açıklamalar yaptı.

Tivibuspor'a konuşan 35 yaşındaki Sırp yıldız, Fenerbahçe ve kendi geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. 1-2 sezon daha futbol oynayabileceğini söyleyen Tadic, emeklilik sonrası kariyer planını açıkladı.

Dusan Tadic şu ifadeleri kullandı:

"Milli takımda olmaya alışkındım, gitmediğim için tuhaf oldu. Ancak pozitif bir durum var, Fenerbahçe'ye odaklandım. Çok fazla maç oynamaya alışkınım. Tuhaf ama hoş ve güzel."

"FENERBAHÇE HER MAÇI KAZANMAK İÇİN ÇIKAR"

"Samsunspor bu haftaya kadar iyi bir iş çıkardı. Bu ligde ikinci olmaları inanılmaz. Biz de kendimizi göstermek istiyoruz. Kolay maç olmayacak ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Çünkü Fenerbahçe rakip kim olursa olsun, kazanmak için oynar."
"Fenerbahçe, her maça kazanmak için çıkar."

"Fenerbahçe'de oynuyorsanız, her maçı kazanmak istersiniz. Fenerbahçe'nin DNA'sı bu. Bazen kayıplar oldu ve üzüldük. Futbolda bunlar da var. İyi maçlarımız, daha iyisini yapmamız gereken maçlar var. En iyi Fenerbahçe için savaşıyoruz. Jose Mourinho ile en iyisi için antrenmanlara devam ediyoruz. Fenerbahçe camiasını mutlu etmek için buradayız."

"ÜZÜCÜ OLAN KUPASIZ KAPATMAKTI"

"Geçen sene inanılmaz bir sezondu. Şampiyonluğu kazanamamak inanılmazdı! Normalde 99 puanla şampiyon olmanız gerekir. Çok fazla gol attık, genel olarak iyi bir sezon çıkardık. Üzücü olan kupasız kapatmaktı. Birçok derbi kazandık, takım olarak çok iyiydik. Şampiyonluğu hak ettik ama maalesef gerçekleşmedi."

"MOURİNHO HER ŞEYİ GÖRECEK KADAR ZEKİ"

"Dünyanın en iyi teknik adamlarından biriyle çalışıyoruz. Bize enerji ve coşku veriyor. Jose Mourinho ile çalışıyor olmak büyük bir mutluluk. Fenerbahçe için en iyisini yapmak istiyoruz. Umarım bu yıl kupalar kazanırız. Şampiyon olmak en önemli şey. 60 puan bile toplasanız, önemli olan şampiyon olmaktır. Bizim isteğimiz kupalar kazanabilmek.

Jose Mourinho'nun istediği futbolun yüzde kaçındayız bilemiyorum. Jose Mourinho sayısız kupalar kazandı. Bizim yapmamız gereken, onu takip etmek ve dediklerini yapabilmek. Onu çok iyi dinliyoruz. Futbolcular olarak onu dinleyerek kupalar kazanmak istiyoruz.

Karşınızdaki Jose Mourinho ise, çok fazla bir şey açıklamanıza gerek yok. O her şeyi görecek kadar zeki. Ona sahalarla ilgili bir şeyler söyledim. O her şeyi zaten kendiliğinden görür, çok fazla bir şey söylemeye gerek yok."

"OYNADIĞIM POZİSYONLA İLGİLİ SORUN YOK"

"Oynadığım pozisyonla ilgili sorun yok. En önemli şey Fenerbahçe ve bizim takım için yapmamız gerekenler. Sol kenar, sağ kenar, 10 numara ve sahte 9 olarak oynadım. Oyuncu olarak tüm pozisyonlara adapte olabilmelisiniz. Önemlisi takıma ve hocanıza yardımcı olabilmek. En iyisini yapmanız yeterli."

"TEKNİK HEYETİN DE ÇOK KATKISI VAR"

"Sofyan Amrabat ve Filip Kostic çok iyi oyuncular. Fenerbahçe'ye katkı sağlayacaklardır. Takıma büyük bağlılıkları var. Twente maçında Sofyan harika bir asist yaptı. Teknik heyetin de çok katkısı var. Bu bir çalışma ürünü. Söylenenleri uyguluyoruz ve sahada böyle bir sonuç çıkıyor. Kostic yakın arkadaşım, Fenerbahçe'ye gelmeden konuştuk. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ve her şeyi biliyor. Fenerbahçe'de oynamak için sabırsız. Sofyan ve Kostic, bize çok yardımcı olacaktır."

"KEYİFLİ BİR MAÇ OLACAKTIR"

"UEFA Avrupa Ligi'nde 4 puan aldık, iyi bir durumdayız. İki maçı da kazanmak isterdik. Manchester United ile ilginç bir maç olacak. Eski takım arkadaşlarımı, hocalarımı göreceğim. Keyifli bir maç olacaktır. Kadıköy'de taraftarlarımızın önünde oynamak da güzel olacak. Bana göre dünyanın en iyi taraftarları. Onların önünde kazanmak için sahaya çıkacağız."

TARAFTARA MESAJ

"Nasıl bir camiayı temsil ettiğimizi biliyoruz. Hem içerde, hem de deplasmanda bize harika şekilde destek veriyorlar. Sonsuz teşekkür hak ediyorlar. Onları mutlu etmek için %100 ile oynayacağız. Amacımız onları mutlu etmek ve kupalar kazanmak."

"BİRKAÇ YIL DAHA FUTBOL OYNAYABİLİRİM"

"Ajax'ta uzun süreli bir kontrat teklifi aldım. Belki de Ajax tarihinde bu teklifi alan ilk isim olabilirdim. 2-3 yıl oyuncu olarak devam edecektim, sonra 3 yıl Ajax'ın Genç Takımı'nda teknik direktör olarak ya da A Takım'da asistan hoca olarak çalışabilirdim. Bu teklifi almak güzel, bu bana gösterilen saygıydı. Onlara teşekkür ederim. Fiziksel olarak iyiyim, birkaç yıl daha futbol oynayabilirim. Sonrasında teknik direktörlük yapmak istiyorum. Oynadığınız takıma teknik direktör olmak kadar güzel bir şey yoktur sanırım."
 

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR