Gizem Örge: Şampiyonlar Ligi’ne göz diktik

Fenerbahçe Medicana’nın başarılı voleybolcusu Gizem Örge, “Sultanlar Ligi’ne de CEV Şampiyonlar Ligi’ne de göz diktik. Bu sezon bu kupaları çok istiyoruz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 00:11 GÜNCELLEME 17.10.2024 00:11 Fenerbahçe
Gizem Örge: Şampiyonlar Ligi’ne göz diktik
Gizem Örge: Şampiyonlar Ligi’ne göz diktik

2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda Eczacıbaşı Dynavit’i üstün bir oyunla 3-1 yenen Fenerbahçe Medicana kupayı müzesine götürdü. Sarı-lacivertliler, organizasyonda 5’inci kez mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe formasını giyen 31 yaşındaki libero, müsabakanın ardından Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduklarını aktaran tecrübeli oyuncu, “Çok mutluyuz. Sezona kupayla başlamak kaldığımız yerden devam etmek bizim için çok önemliydi. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah kupalarla devam ettirdiğimiz bir sezon olur” diye konuştu.

Sezon öncesinde iyi çalıştıklarını aktaran Gizem, “Gerçekten çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Sultanlar Ligi’ne de CEV Şampiyonlar Ligi’ne de göz diktik. Bu sezon bu kupaları çok istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR