Fred'den Jose Mourinho itirafı!

Fenerbahçe'de Fred, UEFA TV'ye açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, teknik direktörü Jose Mourinho'dan övgüyle bahsetti ve Portekizli hocanın Manchester United'a transferindeki etkisini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 18:01 GÜNCELLEME 22.10.2024 18:01 Fenerbahçe
Fred'den Jose Mourinho itirafı!
Fred'den Jose Mourinho itirafı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Fred, teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fred'in UEFA TV'ye yaptığı açıklamalar şöyle:

"Harika bir menajer ve ona çok minnettarım"

"Mourinho'nun kalitesinden bahsetmeme gerek yok; herkes onları ve kazandığı şampiyonlukları biliyor. Harika bir menajer ve ona çok minnettarım."

"Shakhtar'dayken beni aradı"

"Beni Manchester United'a getiren kilit insanlardan biriydi. Shakhtar'dayken beni aradı ve United'a gitmemi istediğini söyledi ve Jose Mourinho'nun aramasından sonra bunu reddedemedim."

"Fenerbahçe'deyim ve o yine burada"

"Ve şimdi, ben Fenerbahçe'deyim ve o yine burada, yani tekrar bir aradayız. Onunla çalışmaktan çok mutluyum ve minnettarım. O, teknik kadroya ve oyunculara çok şey katan harika ve saygı duyulan bir insan."

"Burada iyi bir iş çıkaracağız"

"Birçok şampiyonluk kazanmak istiyoruz ve o da bunun için geldi; tablonun zirvesine ulaşmamıza, Avrupa şampiyonluğu için savaşmamıza yardım etmek için ve eminim ki birlikte burada iyi bir iş çıkaracağız."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • malatya balabanlı 1 saat önce Şikayet Et
    Bu ne konışuyor bize ne geçmişi , bıgüne bakalım . Takım kötü oynuyor . Mırinyo nerede ?
    Cevapla
  • Fenerli05 1 saat önce Şikayet Et
    Sağırlar körler birbirini ağırlar. Birbirinizi methedin durun. Nasıl olsa paranızı alıyorsunuz. FB nin şampiyonluğu gitmiş umurunuzda değil. Önce sahada öyle bir oynayacaksın ki kimse ağzını açıp birşey söyleyemeyecek. Sonra başkaları sizi methetsin. Siz birbirinizi değil. Ayrıca İsmail Kartal'a yazık oldu.
    Cevapla
  • Depresyon 1 saat önce Şikayet Et
    La. Fred cakmaktas. Ne icin. Baada. Ver daa
    Cevapla
  • misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Malesef bu fotbolla olmaz ,,,bu futbol ile yalnız amatör liğde oynarsınız !!!
    Cevapla
  • Taraftar 2 saat önce Şikayet Et
    Yaw oynadığınız oyuna bakın hala iyi iş çıkartacağız diyorsunuz yuh artık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR