En Nesyri 'merhaba' dedi! F.Bahçe, Manchester United'ı salladı ama yıkamadı

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Manchester United ile 1-1 berabere kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 00:02 GÜNCELLEME 25.10.2024 00:37 Fenerbahçe
En Nesyri 'merhaba' dedi! F.Bahçe, Manchester United'ı salladı ama yıkamadı
En Nesyri 'merhaba' dedi! F.Bahçe, Manchester United'ı salladı ama yıkamadı

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde İngiliz devi Manchester United ile karşılaştı.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Maçta Fenerbahçe'nin golünü 49. dakikada En Nesyri attı. Manchester United'ın sayısını 15. dakikada Eriksen kaydetti.

Sarı-lacivertli takımda ayrıca En Nesyri, bu golle birlikte Kadıköy'de ilk kez gol sevinci yaşadı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, organizasyonda ikinci beraberliğini alarak puanını 5'e çıkardı. Avrupa Ligi'nde oynadığı üçüncü maçtan da beraberlikle ayrılan Erik Ten Hag'ın öğrencileri 3 puana yükseldi.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nin 4. haftasında 7 Kasım Perşembe günü deplasmanda AZ Alkmaar ile karşılaşacak. Manchester United ise aynı gün Old Trafford'da PAOK ile kozlarını paylaşacak.

MOURİNHO'DAN ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'i konuk ederken, Teknik Direktör Jose Mourinho son oynanan Samsunspor müsabakası 11'ine göre 2'si zorunlu 4 değişiklik ile sahaya çıktı.

Kırmızı kart cezası tamamlanan Bright Osayi-Samuel, formasına kavuşurken, lig maçında sağ bekte forma giyen Mert Müldür, bugün sol bekte görev aldı. Sol diz ön çapraz bağında yırtık tespit edilen Jayden Oosterwolde kadroda yer almadı. Stoper hattında Rodrigo Becao'nun yerine de Çağlar Söyüncü şans buldu. UEFA listesinde bulunmayan Filip Kostic'in yerine Allan Saint-Maximin, forvette ise Edin Dzeko'nun yerine Youssef En-Nesyri sahaya çıktı. 

ALTAY BAYINDIR'A ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Manchester United forması giyen Fenerbahçe'nin eski kalecisi Altay Bayındır'a karşılaşma öncesi, stadyumda "Evine hoş gedin" anonsu yapıldı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, milli kaleciye çiçek takdim etti.

Altay, daha sonra tribünleri dolaşarak taraftarları selamlarken, sarı-lacivertli taraftarlar da adına tezahürat yaparak alkışlarla karşılık verdi.



Fenerbahçe: 1 - Manchester United: 1

Stat: Ülker

Hakemler: Clement Turpin, Nicolas Danos, Benjamin Pages (Fransa)

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel (Dk. 62 Becao), Çağlar Söyüncü, Djiku, Mert Müldür, Amrabat, Fred, Szymanski (Dk. 90 Mert Hakan Yandaş), Tadic (Dk. 79 İsmail Yüksek), Saint-Maximin (Dk. 79 İrfan Can Kahveci), En-Nesyri (Dk. 79 Dzeko)

Manchester United: Onana, Dalot, De Ligt, Lindelöf (Dk. 55 Casemiro), Martinez, Ugarte, Eriksen, Rashford (Dk. 73 Anthony (Dk. 89 Diallo)), Mazraoui, Garnacho, Zirkzee (Dk. 55 Höjlund)

Goller: Dk. 15 Eriksen (Manchester United), Dk. 49 En-Nesyri (Fenerbahçe)

Kırmızı kart: Dk. 57 Jose Mourinho (teknik direktör) (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 14 Rashford (Manchester United), Dk. 60 Osayi-Samuel, Dk. 90+2 Mert Müldür (Fenerbahçe)

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 75 TÜMÜ
  • esedullah 1 saat önce Şikayet Et
    Kardeş fb ye 3 atmış bir gs niye ağlasınki. Fb ile pek ilgilenmiyorlardır bu aralar
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 saat önce Şikayet Et
    Haftaya Tottenham GS nin icinden geçecek (inşallah GS yener ) burada bulunan ( istisnalar kaideyi bozmaz) amigolar da anlar Avrupa ligini sonunda.
    Cevapla
  • Atahan 1 saat önce Şikayet Et
    Fb manchester la oynuyor berabere kalıyor gs liler ağlıyor neymiş efendim manchester iyi takım değilmiş kendi rakiplerinin ismini telaffuz edemiyorlar manuyu begenmiyorlar nasıl zorlarına gidiyor ama bu kadar kötü fb yi yenemiyorlar diye
    Cevapla
  • reco 1 saat önce Şikayet Et
    10 eksikle de gelseler o ismini bile söyleyemedğimiz takımdan çok çok iyi
    Cevapla
  • Hasan 1 saat önce Şikayet Et
    Maci tekrar izleyin mert e gelen topların tamamına yakınını livakovic e yada çağlara oynadı adam tam bir bela neredeyse kaleciye attığı geri pasta maçı veriyorduk bu adamın fb milli takımda oynaması futbola ihanettir gelelim irfan efendiye 3 defa top geldi 3 undede topu ezdi rakibe verdi irfan galiba adam olmuyacak
    Cevapla
  • Ferit 1 saat önce Şikayet Et
    Bugün mert şiwanski bide nesri iyidiler mert solda oynadı görevini yaptı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR