Havalimanı 'Sarı-Lacivert' olacak: Fenerbahçe 3 yıldızı birden getiriyor
Fenerbahçe, Jhon Duran sonrası yeni yıldızlar için görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Paris Saint-Germain forması giyen Marco Asensio, Milan Skriniar ve Mukiele için atağa geçti.
ABONE OL
Transfere hız veren Fenerbahçe'nin gündeminde Marco Asensio, Milan Skriniar ve Mukiele var. PSG forması giyen 3 futbolcu için sarı-lacivertlilerin görüşmelerini sürdüğü belirtildi.
Sabah'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe, PSG ile Milan Skriniar'ın bonservisi için 10 milyon euro üzerinden anlaşma sağladı. Oyuncuya maksimum yıllık 6 milyon euro ödeneceği belirtilirken, Slovak savunmacıdan cevap beklendiği belirtildi.

Sağ bek transferinde de Nordi Mukiele'ye yönelen Fenerbahçe, PSG'nin 10 milyon euroluk bonservis talebini düşürmeye çalışıyor. Fransız futbolcunun Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı aktarıldı.

Fenerbahçe'nin bonservisi PSG'de olan Marco Asensio için ise 10 milyon euroluk teklif yaptığı ifade edildi.

Asensio'nun Premier Lig ve La Liga'dan aldığı teklifler ise karar sürecini uzatıyor. Sarı-lacivertliler, Asensio'nun Fenerbahçe'yi seçeceğini düşünüyor.
-
Zgr 10 ay önce Şikayet EtHıc gerek yokBeğen
-
Misafir 10 ay önce Şikayet EtBoşa Para Harcıyor FB Galatasaray Variken Kise Şampiyon OlamazBeğen Toplam 4 beğeni
-
SarıLaci 10 ay önce Şikayet EtEvet gs varken fb herzaman şampiyon olur, bu zamana kadar olduğu gibi ama Variken Kise kim fransız mı?Beğen
-
Hamit 10 ay önce Şikayet EtVariken kise oyuncu ismi gibi:)Beğen
-
Mehmet 10 ay önce Şikayet EtKnk bizde para çok var daha. Zaten symanski, amrabat ve Yusuf akçiçek'i satacağız ve bu üçü zaten bize 60 milyon euroBeğen Toplam 11 beğeni
-
lolo 10 ay önce Şikayet EtTabi emrin olur hemen vazgeçin dandik bir kaç kişi alınBeğen Toplam 1 beğeni
-
CAN KARACURUN 10 ay önce Şikayet Etskrinardan vazgeçin lütfenBeğen Toplam 5 beğeni